Sosyete taksitle uzaya uçacak!..

2014 yılında 'Bloon' adı verilen özel balonlarla, dört saatte uzaya gitmek isteyen turistler 110 bin Euro ödeyecek. İsteyene üç taksit imkanı da var!

Sosyete taksitle uzaya uçacak!..
VIP Turizm’in sahibi Ceylan Pirinçcioğlu; iki yıl sonra gerçekleştireceği uzay projesini önceki gece Edition Otel’de verdiği bir davetle tanıttı. Geceye; aralarında Sülayman Orakçıoğlu-Ahu Tanrıkulu, Fatih-Figen Kıral, Fatih-Esra Öztürk, Cem-Hülya Kalyoncuoğlu gibi çiftlerin de bulunduğu cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

DÖRT SAAT SÜRECEK

İspanyol zero2infinity şirketinin 12 ülkede temsilciliğini üstlenen VIP Turizm’in sahibi Pirinçcioğlu; gecede, Bloon Projesi’nin detaylarını anlatarak, atmosfere çıkıp Dünya’yı havadan izlemek isteyenlerin neler yapması gerektiği konusunda bilgi verdi.

Bloon adı verilen özel olarak tasarlanmış bir balonla uzaya dört saatlik yolculuk yapmak isteyenlerin; 110 bin Euro ödemesi gerekiyor. Bu bedelin 10 bin Euro’su peşin alınacak, geri kalanı ise iki eşit taksitle ödenebilecek.

BAŞVURULAR OCAK’TA

1 Ocak 2012’den itibaren başvuruların alınmaya başlayacağı projede; Baloon, ilk yolculuğuna 2014’te çıkacak. Bloon’un ilk yıl içinde 100 kez havalanması ve 400 kişinin katılması hedefleniyor.
Pirinçcioğlu; şu anda Madrid’den havalanmasını planladıkları balonu, Konya ve Eskişehir gibi uçuşa uygun kentlerden de kaldırmak istediklerini söyledi.

Yüksel Yavuz