SOYUNMAK NEYMİŞ GÖSTERMEK LAZIM

Habertürk ekranlarında Balçiçek Pamir'in sunduğu 'Söz Sende'ye katılan Billur Kalkavan, 1 Aralık Dünya Aids günü dolayısıyla çektirdiği fooğrafların, 'çıplak poz' olmadığına dikkat çekti.

SOYUNMAK NEYMİŞ GÖSTERMEK LAZIM

1 Aralık Dünya Aids Günü için objektif karşısına geçen Billur Kalkavan, çektirdiği fotoğrafların normal bir çıplak poz olaraka algılanmaması gerektiğini savundu.

Kalkavan 'Söz Sende' programında bu pozlarla ilgili olarak "Çünkü bu soyunmak değil, bu bir amaca hizmet edip korkunç fotoğraflar çektirmek. Benim yaşımda hiç bir kadın böyle fotoğraf çektirmek istemez.

Soyunacak olsam her halde böyle vücudumu bembeyaza boyatıp bütün detayların gözükeceği çirkin, beni korkunç gösterecek fotoğraflar çektirmezdim. Bence çok değişik fotoğraflar" şeklinde konuştu.

Yaşına rağmen vücuduna güvendiğini belirten Kalkavan, çıplak poz vermekten çekinmediğini de şu şekilde ifade etti; "Hani 40 yaş sonrası Hollywood starlarına Playboy soyunmayı teklif eder ya, keşke Türkiye'de olsaydı koşa koşa gidip soyunurdum. Ayrıca da başka bir dergiye de istiyorum. Soyunmanın ne olduğunu da göstermek lazım insanlara." dedi.

H2