Spor salonu kurşun yağmuruna tutuldu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün akşam saatlerinde Sport Station isimli fitness ve spor salonu kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Saldırganlar olay yerinden araçla kaçarken, salona 5 kurşun sıkılarak düzenlenen saldırıda mucize eseri yaralanan olmadı.

Spor salonu kurşun yağmuruna tutuldu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün akşam saatlerinde Sport Station isimli fitness ve spor salonu kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Saldırganlar olay yerinden araçla kaçarken, salona 5 kurşun sıkılarak düzenlenen saldırıda mucize eseri yaralanan olmadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Saldırı Karabağlar Esentepe 9301 sokak 12 numarada bulunan apartmanın giriş katındaki spor salonunda yaşandı. Plakası belirlenemeyen bir araçla gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler binaya peş peşe silahla beş el ateş etti.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre saldırganlar otomobille kaçarken salonda spor yapan kişiler saldırıdan yara almadan kurtuldu. Spor salonunun bulunduğu binanın üst katlarında oturan vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş ekipleri kurşun kovanlarına incelenmek üzere el koyarken, iş yeri sahibinin ve saldırı anında spor yapan vatandaşların bilgisine başvurdu. Ekipler saldırının bir alacak verecek meselesinden kaynaklanmış olabileceği ihtimalini değerlendirirken, saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.