Stüdyomda buluştuk

Deniz Seki'nin "Nazire ile eşofmanlarımızı giydik, Hüsnü'ye gittik" açıklaması ortalık karıştırdı.

Stüdyomda buluştuk


Nazire Şenlendirici, Deniz Seki'nin "Nazire ile eşofmanlarımızı giydik, Hüsnü'ye gittik" açıklamasını yalanlayınca ortalık karıştı. Bu karmaşaya son noktayı koyan, "Medenice hareket edip stüdyomda buluştuk" sözleriyle Hüsnü Şenlendirici oldu.
Buluşma hayal ürünü mü

Hüsnü Şenlendirici, eşi Nazire Hanım ve sevgilisi Deniz Seki arasında yeni bir kriz patlak verdi. Seki'nin "Nazire ile eşofmanlarımızı giydik, Hüsnü'ye gittik. Herkes içinde biriktirdiği ne varsa söyledi" sözleri ortalığı karıştırdı. Çünkü Nazire Hanım'ın ona yanıtı "Bu buluşma hayal ürünü. Ortada toz pembe bir durum yok. Beni dize getirmiş falan değil" oldu.

Yaptığımız en doğru hareket
Hayatındaki iki kadının basın yoluyla sürekli atışmasına dayanamayan Hüsnü Şenlendirici ise olayın perde arkasını Kelebek'e anlattı. Şenlendirici "Nazire Hanım ile Deniz Seki, ben stüdyoda çalışırken yanıma geldiler. Onları görünce çok şaşırdım. Üçümüzün bir araya gelmesi, 1,5 yıldır, yani bu mevzular başladığı günden bu yana yaptığımız en doğru hareketti" dedi.

Her ikisini de kutluyorum
Ünlü klarnetçi sözlerine şöyle devam etti: "Kimse 'Helal olsun, çirkefleşmeden oturup konuşmuşlar' demiyor. Herkes bir pislik arıyor. Neden? Medeni üç insan bir araya gelip, konuşamaz mı? İnsan gibi bir davranış sergilemişiz, eleştiriliyoruz. Kaldı ki ben bu iki kadını da böyle bir davranışta bulundukları için kutluyorum. Çok doğru bir hareket yaptılar."

Haberi okumak için "Foto" ya tıklayınız..

Suna Akyıldız /Posta


 

Konular Eski Arşiv