Talihsiz Fırat'ın öz annesi perişan!..

9 yaşındaki Fırat'ın Gürcü üvey anne ve anneanne tarafından katledilmesi Gaziantep'te yaşayan öz anneyi yıktı...

Talihsiz Fırat'ın öz annesi perişan!..

Eşim 4 yaşındayken yavrumu benden kopardı. 5 yıldır yüzünü hayal ederken, televizyondan ölüm haberini aldım. Oğlumu benden bunun için mi kopardın...

Türkiye şokta... İstanbul Sultangazi'de, 9 yaşındaki Fırat Sezer'in Gürcü üvey anne ve anneanne tarafından katledilmesi, herkesin kanını dondurdu. Korkunç olayı Gaziantep'te haber alan öz anne yasta. Meryem Gül (31), oğlunun vahşice öldürüldüğünü duyunca sinir krizleri geçirdi. Yıllardır kokusuna hasret kalan anne, oğlunun ölümüne inanmak istemedi. AKŞAM'a konuşan Meryem Gül, isyan etti:

YÜZÜNÜ BİLE GÖSTERMEDİ

12 yıl önce imam nikahı yapmıştık (Necmi Sezer'in, imam nikahlı 3 eşi bulunuyor). Bir çocuğumuz oldu ancak hastalanıp öldü. Eşimin memleketi Şanlıurfa'ya defnettik. Fırat her şeyimdi. Ancak Necmi, aramız bozulunca beni bırakıp İstanbul'a gitti. Fırat 4 yaşındaydı, onu da zorla benden koparıp götürdü. Yalvardım, bir kez bile yüzünü göstermedi. Oğlumu benden bunun için mi kopardı!

BİR KEZ KOKLASAYDIM

Tek isteğim Fırat'ımı görüp koklamaktı. Onu bir kez koklasaydım gam yemeyecektim. Şimdi cenazesini bile göstermiyorlar. Memleketleri Şanlıurfa'ya defnedeceklermiş. Yetkililer bana yardım etsin, oğlumun cenazesini Gaziantep'e defnedeyim. Onun öldüğüne inanmak istemiyorum. Fırat'ı katleden kadınları hiç görmedim. Ama tek suçlu onlar değil. Babası da suçlu. Bu işin peşini bırakmayacağım. Şikayetçi olacağım.