Talihsiz Semanur'un acılı babası konuştu!

Bayram alışverişi yaparken maganda kurşununun hedefi oldu. Ölümüyle tüm sevenlerini yasa boğdu. Gözü yaşlı babası Osman Culum: "Kızımın en büyük hayali öğretmen olmaktı."

Talihsiz Semanur'un acılı babası konuştu!
Akşam'dan Hilal Yıldırım'ın haberine göre Esenler’de teyzesiyle bayram alışverişi için gittiği pazarda başına isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden 9 yaşındaki Semanur Culum’un babası konuştu. “Semanur cıvıl cıvıl bir çocuktu. Herkesi kendine hayran bırakırdı” diyen baba Osman Culum, "Büyüyünce hep 'öğretmen olacağım’ derdi. Biz baba kız birbirimize tapardık. Ben bunu sindiremiyorum. Ölse de ölmemiş gibi davranmak istiyorsunuz. Kızımı vuran kimse bu acının hesabını sormak için elimden geleni yapacağım” dedi. 9 yaşındaki Semanur Culum günlerce yoğun bakımda kaldı. Önce beyin ölümü gerçekleşen küçük kız önceki gün hayatını kaybetti. Savcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında Semanur’un annesinin, babasının ve teyzesinin ifadeleri alındı. Olay yerinde bulunan 3 adet kovandan birinin havadan sekerek Semanur’a isabet ettiği tespit edildi.

GERÇEĞİ HASTANEDE ÖĞRENDİK

Hâlâ katili bulunamayan Semanur’un babası Osman Culum şunları söyledi: “Başını bir yere çarptı ufak bir tamponla geçecek bir şey sandılar. Kurşun olduğu hastanede tomografide ortaya çıktı. İlk başta bana yansıtmak istemediler. Ben de birkaç saat sonra hastanede öğrendim her şeyi. Başında kurşun olduğunu öğrendiğimde benimde beynime kurşunlar düştü. Annesi kriz geçirdi, hastaneye gelemedi. Anne tabii hepimizden çok yıprandı. Ben bunu sindiremiyorum. Ölse de ölmemiş gibi davranmak istiyorsunuz. Bu bana çok ağır gelecek.” 

Maganda kurşunu sırtına girdi

Samsun'da bayram namazı sonrasında geldiği evinin balkonuna çıktı. Çevreyi izlerken sırtından vuruldu. 48 yaşındaki Hasan Otar kimin ateşlediği belli olmayan silahtan çıkan kurşunun kendisine isabet etmesiyle kanlar içinde kaldı. Otar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, Otar'ı yaralayan silahı kimin ateşlediğini bulmaya çalışıyor.

AĞIR CEZA VERiLMELi

Şüphelinin bir an önce yakalanmasını isteyen Osman Culum maganda kurşunlarına isyan etti. “Yolda yürümeye korkuyor insan. Bunlara caydırıcı ceza verilmeli”  diyen Culum, “Şu anda adli boyutu takip edecek durumda değilim. Ama kesinlikle şikayetçi olacağım. Bunun bir bedeli olmalı” diye konuştu.