Televizyon yıldızı Doğa Rutkay, televizyona karşı!

2018 yılında ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim'i kucaklarına alan oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere yansıdı.

Televizyon yıldızı Doğa Rutkay, televizyona karşı!

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre güzel havayı fırsat bilerek yürüyüşe çıktıklarını belirten Doğa Rutkay, "Beş bin adım atmışız, beş bin daha olunca tamamlarız yürüyüşümüzü" diyerek gülümsedi.

Evde çocuklarıyla keyifli zaman geçirdiklerini belirten oyuncu, "Şu pandemi bitse de evlatlarımızı okula yollayabilsek, çocuklar artık sosyalleşse diye heyecanla bekliyoruz. Şimdilik eğitimi biz veriyoruz. Sık sık çocuklara kitap okuyoruz. Bizim evde televizyon yok zaten. Üç yıldır evimizde televizyon kullanmıyoruz. Tablet de vermiyoruz, telefon da. Umarım böyle devam eder, kurtarılmış üç yıl olarak görüyoruz bu süreci. " ifadelerini kullandı.

Doğa Rutkay, "Çocuklarınız büyüdüğü zaman TikTok gibi uygulamalar kullanmalarına izin verir misiniz?” şeklindeki soruya dikkat çeken şu yanıtı verdi:

"TikTok olayı tam bir facia zaten. Ne biz kullanıyoruz ne de çocuklarımızın kullanmasını isteriz. Umarım bizim çocuklarımız büyüyene kadar öyle bir platform kalmaz."