Teoman ve Ekin Türkmen, Rio'dan Bodrum'a geldi

Brezilya tatilindeki görüntüleri ile aşkları ortaya çıkan Teoman ve Ekin Türkmen, Bodrum'da romantizm yaşıyor.

Teoman ve Ekin Türkmen, Rio'dan Bodrum'a geldi

Ekin Türkmen ile Teoman’ın aşkı, genç oyuncunun birlikte gittikleri Brezilya tatilinde çektirdikleri fotoğrafları Twitter sayfasına koymasıyla ortaya çıktı. Fotoğrafların altına da Rio de Janeiro’da Teoman’la çok güzel vakit geçirdikleri notunu düşen Türkmen, ocak ayındaki bu paylaşımla bir bakıma aşkını itiraf etti. Ve ünlü çift şimdi de Bodrum’da...

Sevgilisini bırakmadı  

Hadigari Bar’da sahne almak için Bodrum’a g elen ve Karianda Otel’e yerleşen Teoman, sevgilisi Ekin Türkmen’i İstanbul’da bırakmadı. Birkaç gündür Bodrum’da olan çift, önceki gün plaj keyfi yaparken objektiflere takıldı. Oğle saatlerini şemsiye altında geçiren Teoman ve Türkmen, görüntülendiklerini fark etseler de saklanma gereği duymadı.      

Çavdar Tarlasındaki Teo

Teoaman’ın sol kolunda “The Catcher in the Rye” yazan dövmesi dikkat çekti. Ocak 2010’da ölen Amerikalı ünlü yazar Salinger yıllardır hayranı olan Teoman’ın kolundaki bu dövme yazarın aynı adlı kitabınının adı. Çavdar Tarlasında Çocuklar adıyla Türkçe’ye çevrilen romanın ilginç bir özelliği daha var. İlk olarak Türkçe’ye Gönülçelen adıyla çevrildi bu kitap ve Teoman 2001’de yaptığı albümünün adını Gönülçelen koydu. Teoman, Salinger hayranlığını sonunda koluna da taşıdı, sanatçı bu dövmesini üç yıl önce Londra’da yaptırdı.   

Hürriyet