TERÖRİSTE MİTİNG GİBİ CENAZE TÖRENİ

Mersin canlı bombasına Siverek'te miting gibi cenaze töreni düzenlendi.

TERÖRİSTE MİTİNG GİBİ CENAZE TÖRENİ

MERSİN'de, yakalanacağını anlayınca bomba yüklü otomobili patlatarak ölen PKK'nın canlı bombası 28 yaşındaki Müslüm Güneşoğlu'nun cenazesi memleketi Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde toprağa verildi. DTP'li Suruç İlçe Belediyesi'ne ait ambulansla taşınan teröristin cenazesine katılanlar PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı.

BELEDİYE AMBULANSIYLA TAŞINDI
22 Ağustos 2008'de Mersin'de otoyol çıkışında yakalanacağını anlayınca yönetimindeki bomba yüklü otomobili infilak ettirerek, 13 polisin yaralanmasına neden olan ve kendisi de parçalanarak ölen ‘Kemal Yoldaş' kod adlı Müslüm Güneşoğlu'nun cenazesi, bugün ailesine teslim edildi. Güneşoğlu'nun cenazesi Suruç İlçe Belediyesi'ne ait ambulansa konularak Siverek İlçesi'ne getirildi. 100 araçlık konvoyla alkış ve zılgıtlarla karşılanan cenazenin bulunduğu belediye ambulansı önünde bir konuşma yapan teröristin ağabeyi Abdulkadir Güneşoğlu, “Hani kardeşim Müslüm sahipsizdi. Görün bakın işte Müslüm'ün sahipleri burada. Türkiye'de 40 milyon Müslüm var” dedi.

ÖCALAN LEHİNE SLOGANLAR ATILDI
Cenaze daha sonra Siverek'e bağlı Karabahçe Köyü'ne götürüldü. Üzerine PKK flaması örtülen Güneşoğlu'nun tabutunu omuzlara alan yaklaşık 500 kişi, ‘Biji Serok Apo', ‘İntikam', ‘Şehitler ölmez' ‘Dişe diş kana kan, seninleyiz Öcalan', ‘PKK halktır halk burada', ‘Katil Erdoğan' ve ‘Sayın Öcalan' sloganları attı.

Köy mezarlığında düzenlenen törene DTP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Ayhan ve DTP Siverek İlçe Başkanı Hasan Göncü de katıldı. Burada kılınan cenaze namazının ardından PKK'lı teröristin cenazesi toprağa verildi.

**********

Elinizdeki o "PAÇAVRA", dilinizde "İNTİKAM" kelimesi olduğu müddetçe siz daha çok ağlarsınız!...

Bir gün gelecek bu yaptıklarınızdan dolayı çok pişman olacaksınız.... İZAN dedikçe UZANIYORSUNUZ!...

Bu vatanın ekmeğini yiyip, suyunu içiyorsunuz ama "İNTİKAM" diye nara atıyorsunuz!....

Bu davranışı sergileyen düşünce nasıl olurda "KARDEŞLİKTEN, BARIŞTAN" söz edebilir!...

Bu denli "ALÇAKCA" davranış sergileyen bir düşünce olsa, olsa "KAHPELİKTEN, KALLEŞLİKTEN" söz edebilir ancak!....

Sacit Aslan