Testereyle doğradı, çöp gibi taşıdı!..

Şile’de ceset parçaları bulunan Güneş K.'nın para istediği erkek arkadaşı tarafından sopayla vurularak öldürülüp, testereyle parçalara ayrıldığı ortaya çıktı.

Testereyle doğradı, çöp gibi taşıdı!..
Akşam'da yer alan habere göre 13 Ağustos’ta cesedi bulunan genç kadının en son görüştüğü kişileri tespit etmek için çalışma yapan polis Bayram F.’nin Güneş K., ile sevgili ilişkisi yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine güvenlik kamera görüntüleri çalışması yapan polis, Güneş K.’nın en son Bayram K.’nın evine gittiğini ve bir daha çıkmadığını tespit etti.

SOPAYLA DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

Yapılan çalışmalarda katil olduğu anlaşılan Bayram F. Cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Genç kadınla bir yıl önce para karşılığında yaşadığı ilişkiden sonra sevgili olduklarını söyleyen katil zanlısı, “Olay günü benden para istedi. Bende para yok dedim. Bunun üzerine beni tehdit etti. 'Vermezsen seni siteye rezil ederim' dedi. Sonra banyo yapacağını söyleyip banyoya girdi. Bende arkadan sopayla vurdum ona. Defalarca sopayla vurdum. Öldüğünü gördüm. Cesedi evden nasıl çıkartacağımı düşündüm. Testere vardı.

Cesedi çöp gibi taşıdı

Banyoda testere ve bıçakla parçalara ayırdım. Bu parçaları da karton kutuya koydum. Sonra akşam saatlerinde sanki sitenin çöplerini götürüyormuş gibi yaparak kutuları ayrı ayrı çöp konteynırlarına götürüp attım”
dedi.

Bayram F., ile birlikte 4 kişi adliyeye gönderildi.