TİLBE'DEN SEZEN'E AŞK MESAJI VAR...

Yıldız Tilbe birkaç gün önce gittiği bir lokantada garson kızla yaşadıklarını anlattı.

TİLBE'DEN SEZEN'E AŞK MESAJI VAR...

Yıldız Tilbe birkaç gün önce gittiği bir lokantada garson kızla yaşadıklarını anlattı. Ünlü sanatçı, “En büyük hayali zengin olunca beni eve davet edip Çat Kapı adlı şarkımı söyletmekmiş. Bekleyemem deyip şarkıyı söyledim” dedi...

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe önceki gün konuk olduğu radyo programında ilginç bir anısını anlattı. Kısa bir süre önce gittiği bir lokantada ağlayarak yanına gelen bir garson kızla diyaloğundan bahseden Yıldız Tilbe şöyle konuştu:

BU KEZ DE SEVİNÇTEN AĞLADI

 "Kız hem ağlıyor hem bana sarılıyordu. ’En büyük hayalim; çok zengin olmak ve sizi evime davet edip ’Çat Kapı’ şarkısını dinlemek’ dedi. Elini tuttum ’Zengin olacağın günü bekleyemem’ dedim ve şarkıyı bağıra bağıra söyledim. Herkes çok şaşırdı ama kız çok mutlu oldu. Bu kez de sevinçten ağlıyordu."

SEZEN AKSU’YA MESAJ VAR

Yıldız Tilbe, Sezen Aksu’ya da bir mesaj yolladı. Aksu’nun sevgilisi olan ve 15 yıl önce genç yaşta vefat eden ünlü aranjör Uzay Heparı ile aşk yaşadığı için ünlü sanatçı ile aralarının açık olduğu söylenen Tilbe şunları söyledi: "Delikanlım" albümümü için Sezen, sözleri bana, müziği Uzay’a ve kendisine ait bir şarkı vermişti. Şarkı Sezen’de duruyor. Çağırırsa koşa koşa o şarkıyı okurum. Sezen ile aramızdakiler beni ilgilendirmiyor."

Bugün