Tolga Bayar eşi Ebru Bayar'dan şikayetçi oldu

İş adamı Tolga Bayar, kendisini hem zina yapmakla hem de çocuklarını istismar etmekle suçlayan eşi Ebru Bayar için “Bana iftira atıyor, esas kendisi oğlumuza şiddet uyguluyor” dedi.

Tolga Bayar eşi Ebru Bayar'dan şikayetçi oldu

'İftira atıyor, istismar eden asıl kendisi'

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'la ilişkisi olduğu öne sürülen iş insanı Tolga Bayar, 5 yıllık eşi Ebru Bayar'a boşanma davası açtı.

İhanete uğradığını öne süren Ebru Bayar da, 'zina' gerekçesiyle karşı boşanma davası açtı. Ebru Bayar, eşiyle hiçbir sorun yokken Tuğçe Tayfur'un araya girdiğini ve boşanma aşamasına geldiklerini ileri sürdü. Ayrıca Tolga Bayar'ın oğullarına kötü davrandığını ve istismar ettiğini ileri sürdü. Ebru Bayar'ın bu iddiası sonrası Tolga Bayar da harekete geçerek eşi hakkında suç duyurusunda bulundu.

'OĞLUMU AYLARDIR GÖRMÜYORUM'

Eşi Ebru Bayar'ın çocuğuna vurduğunu, şiddet gösterdiğini ve kendisine iftira attığını ileri süren Bayar, şunları söyledi: "Oğlumu 2020 yazından beri görmüyorum. Annesiyle birlikte evden ayrıldı. Mahkeme kararıyla iki haftada bir görebiliyorken daha sonraları koronavirüs tedbirleri nedeniyle hiç göremez oldum. Eğer çocuğum istismarla ilgili bir durumdan şikayetçi ise bunun sorumlusu annesidir. Acilen gerekli tedbirlerin alınmasını istiyorum."

'TUĞÇE TAYFUR İLE EV TUTTU'

Ebru Bayar, geçtiğimiz günlerde eşi Tolga Bayar'ın kendisini evden attırıp, evi kapattığını, evdeki eşyaları vermediğini ve Tuğçe Tayfur'la yeni bir ev tutarak birlikte yaşamaya başladıklarını iddia etmişti.