Türbe sorumlusu, imamın eşine cin çıkartırken tecavüz etmekle suçlanıyor!

Yücel Uğur Kılıçyaldır hakkında, bir cami imamının nikahsız eşi 23 yaşındaki F.K.'ye ‘Rahminde cin var çıkartmam gerekir' diyerek tecavüz ettiği iddiasıyla dava açıldı!

Türbe sorumlusu, imamın eşine cin çıkartırken tecavüz etmekle suçlanıyor!

Adana’da Çoban Dede Türbesi’nin müdürü olarak tanınan emekli öğretmen 61 yaşındaki Yücel Uğur Kılıçyaldır hakkında, bir cami imamının nikahsız eşi 23 yaşındaki F.K.’ye ‘Rahminde cin var çıkartmam gerekir’ diyerek tecavüz ettiği iddiasıyla dava açıldı. 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlayan Kılıçyaldır suçlamayı kabul etmeyerek, “Bana öksüz olduğunu, kötü yola düştüğünü söyleyince yardım ettim'' dedi.

Halen Şanlıurfa’da bir camiide imamlık yapan F.Y.’nın Adana’da görev yaptığı sırada nikahsız eşi F.K., 26 Mart’ta polise giderek, ‘Deli Yücel’ lakabıyla da tanınan, belediye tarafından göl kıyısındaki türbe ile çevresindeki dinlenme alanına gayri resmi sorumlu olarak görevlendirilen Kılıçyaldır’ın kendisini Turgut Özal Bulvarı’ndaki evine götürüp zorla tecavüz ettiği iddiasıyla şikayette bulundu. F.K.’nın, “Beni tokatlayıp çırılçıplak soydu. Banyoda cinsel tacizde bulundu. Daha sonra da zorla evinin bir odasında ırzıma geçti'' iddiaları üzerine soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı, Kılıçyaldır hakkında ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı’ suçundan dava açtı.

Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlayan duruşmaya tutuksuz Kılıçyaldır ile tecavüze uğradığını iddia eden F.K. ve avukatları katıldı. Hakkında, ‘Cinsel saldırıdan’ 12 yıl, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçundan ise 10.5 yıl olmak üzere toplam 22.5 yıl hapis cezası istenen türbe sorumlusu Kılıçyaldır, suçlamayı kabul etmedi.

Konular Eski Arşiv