Türk kızları lokum gibi..

Bollywood sinemasının ünlü aktörü Vivek Oberoi önceki akşam Nişantaşı'nda Ege ile birlikte eğlendi.

Türk kızları lokum gibi..

Bollywood yapımı "Mission İstanbul" filmi için İstanbul'da bulunan ünlü aktör İstanbul gece hayatı ile tanıştı. Şarkıcı Ege'nin ısrarı ile yakın dostlarını yanına alarak eğlenmeye çıkan Oberoi, "İstanbul sokaklarında yürürken, araba kullanırken bazı insanlar beni Timuçin Esen sanıyor. Yolumu kesiyorlar. O olmadığımı anlaşılınca komik bir durum ortaya çıkıyor" dedi.

"Mission İstanbul" filminin çekimleri 15 Ocak'a kadar devam edecek. Filmde Sinemis Candemir ve şarkıcı Ege'de rol alıyor. Ayrıca Ege filmin soundtrack albümünü de hazırlıyor. Hintli bir gazetecinin İstanbul'da başına gelen akıl almaz olayların anlatıldığı filmde Oberoi bir Türk polisini oynuyor. Rolüne hazırlanmak için 25 Ekim'de İstanbul'a geldiğini ifade eden Oberoi, "Rolümü iyi yapabilmek için Türk insanlarını gözledim. İstanbul ve Türk kızları çok güzel, turkish delight (lokum)" diye konuştu.

Oberoi, "Meltem Cumbul'u 'Gönül Yarası' filmiyle biliyorum. Aşrıca Şener Şen çok mükemmel bir oyuncu. Maşallah. Şener Şen'in bakışları çok duygusal. Beraber aynı projede yer alsak o büyük insandan öğrenebileceğim çok şey olabilir. Sezen Aksu'nun da şarkıları ve sesi mükemmel" şeklinde konuştu.

Ünlü aktörün rolüne çok iyi hazırlandığını gözlemlediğini söyleyen şarkıcı Ege ise, "Ben kendisiyle ilk tanıştığım zaman benimle tokalaştı, öpüştü ve 'Naber abi, nasılsın?' diye sordu. Ben çok şaşırdım. Türkleri çok iyi gözlemlemiş. Acaba gerçekten Hintli mi yoksa, Türk mü diye düşünmüştüm" dedi.

Gecede çekilen fotoğrafları görüntülemek için "Foto ve Belgeler" butonuna basmanız yeterli.

Konular Eski Arşiv