Ünlü isimler yoksula 'kardeş' oldu

Kimse Yok Mu Derneği, sanatçılarla ihtiyaç sahiplerini ‘Kardeş Ailem’ projesiyle buluşturdu. İhtiyaç sahibi aileleri evlerinde ağırlayan, birlikte iftar yapan ünlüler, onların dertlerini dinledi, geleceğe daha umutla bakmaları için ellerinden tuttu.

Ünlü isimler yoksula 'kardeş' oldu
Bugün'de yer alan habere göre Dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç insanlara hizmet için çalışmalarını sürdüren Kimse Yok Mu Derneği, bu kez ‘Kardeş Ailem’ projesiyle yüzleri güldürdü, gönülleri fethetti.

Kimse Yok Mu gönüllüsü ünlülerle ihtiyaç sahiplerini bir araya getiren ‘Kardeş Ailem’ projesine bu yıl Bülent Özveren, Mustafa Keser, Aslıhan Erkişi, Tarık Mengüç, Alper Türedi, Canan Çiftel,  Batuhan Aydar ve Bekir Salim gibi birçok isimden destek geldi.

Derneğin sekiz yıldır süren projesiyle yine ‘dostluk köprüleri’ kuruldu. Projeye destek veren sanatçı, gazeteci ve oyuncular evlerinin kapılarını yardıma muhtaç ailelere açtı. Sanatçılar, Ramazan’ın anlamını, bereketini kardeş aileleri ile paylaştı.

Mustafa Keser: "Onların yanında olacağım"

Üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Ömer Bey ve ailesine evinin kapılarını açan ve gözyaşlarına hakim olamayan ünlü türkücü Mustafa Keser, “Ömer Bey ve ailesiyle Kimse Yok Mu ile tanıştım. Kardeş ailemiz gerçekten çok zor günler geçirmiş. Bundan sonra elimizden geldiğince onların yanında olacağız” dedi.

Bülent Özveren: "Bundan sonra kardeşiz"

Us­ta te­le­viz­yon su­nu­cu­su ve Eu­ro­vi­si­on’­un unu­tul­maz se­si Bü­lent Öz­ve­ren, Ay­han Yıl­dız ve ai­le­si­ni ko­nuk et­ti.Ai­le­nin prob­lem­le­ri­ni din­le­yen Öz­ve­ren, “Bir Müs­lü­man mad­di ve ma­ne­vi ola­rak in­san­la­ra yar­dım et­me­li. Kim­se Yok Mu, bu prog­ram­lar­la iyi ni­yet­li ve gön­lü bol Türk in­sa­nı­na yol gös­te­ri­yo­r” de­di. Yıl­dız ai­le­si­nin ken­di kar­deş ai­le­si ol­du­ğu­nu söy­le­yen us­ta su­nu­cu Öz­ve­ren, “Bun­dan son­ra elim üze­ri­niz­de ola­ca­k” de­di.

Erkişi Çiftçi: "Artık bir ailemiz daha var"

As­lı­han ve Er­tuğ­rul Er­ki­şi, Su­zan Öz ve ai­le­si­ni mi­sa­fir et­ti. Eşi terk et­ti­ği için 3 ço­cu­ğu ile ha­yat mü­ca­de­le­si ve­ren Öz, ak­ci­ğer kan­se­ri ol­du­ğundan ça­lı­şa­mı­yor. Te­da­vi ol­du­ğu za­man­lar­da ço­cuk­la­rı­nı be­le­di­ye­nin yön­len­dir­di­ği ço­cuk yur­du­na gön­der­en Öz’­ün tek des­te­ği Kim­se Yok Mu. Er­ki­şi çif­ti, “Ra­ma­zan ayın­da ye­ni bir ai­le­miz da­ha ol­du. Bun­dan son­ra Su­zan Ha­nım ve ço­cuk­la­rı bi­zim de ai­le­mi­z” di­ye ko­nuş­tu­lar.

Tarık Mengüç: "Burası artık sizin de eviniz"

İlahiler okunan iftar gecesinde şarkıcı Tarık Mengüç “Kimse Yok Mu bizim için çok özel. Biz de ‘Kardeş Aile’ olduk. Sizinle buluşmak için koşarak geldim. Birbirimize sahip çıkmazsak neyin önemi var? Burası artık sizin de eviniz. Bundan sonra kopmayacağız” diye konuştu.