Ünlü isimlerin biten evlilikleri!..

2013 yılından itibaren sanat dünyasında 7 ayrı boşanma yaşandı. Örnek aile olarak gösterilen Ebru Şallı ve Harun Tan çiftinin beklenmedik boşanmaları akıllara 7 ay içerisinde yaşanan depremleri getirdi.

Ünlü isimlerin biten evlilikleri!..

Sanat dünyasında 2013 kıyımı...

13 rakamı sanat dünyasında uğursuzluğunu göstermeye başladı. Birçok kültür ve inanışta 13 rakamının uğursuzluklarından söz edilirken, ünlüler dünyasında henüz yılın ortasındayken boşanmalar ardı ardına baş göstermeye başladı. Mutlu beraberliklerini nikâh masasında sonlarından ünlülerin bu ani boşanmalarının perde arkasındaki yaşananlar herkes tarafından merak edilirken, Ceyda Düvenci-Engin Akgün, Gökçe Özyol-Gökçe Aytaç derken şüphesiz en büyük şoku Ebru Şallı ve Harun Tan'ın çiftinin boşanması yaşattı. 11 yıllık evlilik yolculuklarını iki çocukla taçlandıran çiftin, sessiz sedasız ayrılması magazin dünyasının en çok ilgi gösterdiği konular arasında oldu. Her iki tarafta konuşmaktan kaçınarak dostça ayrıldıklarını ifade etti.

Oktay Kaynarca- Melek Angun: Çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilikleri bir yılı doldurmadan boşandılar. Eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Oktay Kaynarca, reklamcı eşinden tek celsede ayrılmıştı. Hakimin boşanma kararını vermesiyle birlikte Angun gözyaşları içinde parmağındaki alyansı çıkarmıştı.

Metin Yıldız- Elvan Yıldız: BKM Mutfak oyuncusu Metin Yıldız, 5 yıllık eşi Elvan Yıldız'dan tek celsede anlaşmalı olarak ayrıldı. Elvan Yıldız 17 maddeden oluşan 4 sayfalık bir dilekçe sunarak kendisini sürekli aldattığı ve şiddet uyguladığı iddiasıyla Metin Yıldız'dan boşanmak istediğini belirtmişti.

Neslihan Demir- Orkun Darnel: Eczacıbaşı takımında forma giyen dünyaca ünlü voleybolcu Neslihan Demir, 7 yıllık eşi Galatasaray Voleybol Şube Sorumlusu Orkun Darnel'den sürpriz bir kararla boşanmıştı. Boşanma haberinin ardından Orkun Darnel'in eşini aldattığı öne sürülmüştü.

Vahide Gördüm- Altan Gördüm: Çift, 21 yıllık evliliklerini süpriz bir kararla bitirdi. 18 yaşında kızları bulunan çift ayrılıklarını ortak bir açıklamayla duyurdu.

ADLİYE KORİDORLARINI AŞINDIRANLAR!

Evlerini ayırıp, adliye koridorlarını aşındıran ünlüler de var. Ivana Sert ve işadamı eşi Yurdal Sert'in davaları bir yılı aşkın süredir devam ediyor. Kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi İvana Sert'e dava açan daha sonra boşanmaktan vazgeçen Yurdal Sert, evliliğini kurtarmak istediğini söylüyor. Meltem Cumbul'la Alican Özbaş'ın da mutluluğu kısa sürdü. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında gizlice evlenen çift, boşanma kararı aldı. İkilinin avukatları boşanma protokolü üzerinde çalışıyor.

AKŞAM İNTERNET SİTESİ