ÜNLÜLERİ MAGANDA KORKUSU SARDI

Şahsenem'in, Kocaeli’de arabasının yolu kesilerek 4 kişi tarafından eşiyle birlikte dövülmesi ünlüleri de endişelendirdi.

ÜNLÜLERİ MAGANDA KORKUSU SARDI

Kimi aynı durumda aracından inmeyip trafik magandalarıyla muhatap olmayacağını söyledi. Kimi de “Önlem için aracımda sopa bile var” dedi...

Armağan UZUN: Bugüne kadar öyle kötü bir durumla karşılaşmadım. Yine de ne olur ne olmaz diye hep arabamda sopa taşıyorum. Emin olun ki onlar nasıl konuşuyorsa ben de onların dilinden konuşur gereği gibi davranırdım.

Mustafa SANDAL: Yaşanan bu olayı kınıyorum. Trafikte birçok olaya şahit oldum. Aklı başında bir insan nasıl olur da şiddete başvurma gereksinimi duyar anlayamıyorum. Benim başıma böyle bir olay gelmedi. Özel bir önlem almıyorum. Kapılarım her zaman kilitlidir ve arabanın camlarını gerekmedikçe asla açık tutmam.

ÖZÜR DİLERİM

Mehmet Ali ERBİL: Bana göre, yaşanan zor hayat koşulları insanları psikolojik olarak yıpratmış ve her an patlamaya hazır bir bomba haline getirmiş... Ancak Ne olursa olsun hatalar karşılıklı konuşularak çözülmeli. Trafikte her gün hepimiz birçok sorunla karşılaşıyoruz, hatalıysam özür dilemekten sakınmam.

Umut AKYÜREK: Trafikte yol benim, senin durumuyla karşılaştığım zaman karşımdakiyle hiç tartışmıyorum, magandalara katiyen uymuyorum. Bir anlık öfke yüzünden başımı derde sokmak istemem. En iyi çare plakasını alıp polise nakletmek diye düşünüyorum. Şu ana kadar başıma çok şükür önemli bir şey gelmedi.

CEZALAR ARTSIN

Esra HARMANDA: Maalesef kendini uyanık sanan şehir magandalarından herkes gibi ben de nasibimi alıyorum. Çözüm yolunun para cezalarının arttırılması ve ehliyete el konulması olarak görüyorum.

ASLA TARTIŞMAM

Ece USLU: Gerçekten çok can sıkıcı ve aslında hepimizi ilgilendiren bir sorun. Benim başıma gelse hiç tartışmadan yoluma devam ederdim. Son günlerde trafikte araba kullanmıyorum, benim derdim saygısız taksi şoförleriyle. Duraktan taksi çağırmış olmama rağmen, genç, belki de yaşı ehliyet almaya müsait olmayan çocuklar geliyor. Arabayı dikkatsiz ve kötü kullanıyorlar, trafiği katlediyorlar.