Ünlülerin yaz telaşı başladı!..

Yaz telaşı başladı. Bodrum'daki bir detoks kampına giden sosyetikler, 7 bin euro'luk bir programla ile zayıflıyor..

Ünlülerin yaz telaşı başladı!..

Detoks, sağlığa zararları açısından ciddi tartışmalara yol açsa da sosyetiklerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bodrum Göltürkbükü’ndeki The Life& Co adlı detoks merkezi de bunun en iyi kanıtı. Yaz gelmeden zayıflama telaşına kapılan sosyetenin ünlü isimleri, soluğu birer birer burada aldı. Şu anda Bettina Machler ile sevgilisi Sinan Dereli’nin bulunduğu merkeze; birçok sosyetik isim de rezervasyon yaptırdı.

GÜLBEN DE GİTTİ

Suzan Sabancı Dinçer’den Zeynep Fadıllıoğlu’na; Aslı Tümen’den Şafak Kibar’a kadar birçok sosyetiğin burada detoks programına girdiği öğrenildi. Merkeze Gülben Ergen başta olmak üzere sanat dünyasından da birçok ünlünün agittiği söyleniyor.

DAMAT DETOKSU YAPTIRDI

Geçtiğimiz sene Bodrum’daki detoks merkezine giden Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile düğününden önce de soluğu burada aldı. 4 günlük bir detoks programına girdiği öğrenilen ünlü komedyen, bu sayede fazla kilolarından kurtuldu.

GÜNLÜĞÜ EN AZ 195 EURO!

Göltürkbükü’nde bulunan merkezde detoks programına girmek; 195 euro’dan başlıyor. Sunulan hizmetlere göre fiyat bir hayli artarken; programlar ’4, 7, 10, 14 ve 21’ günlük olmak üzere değişiyor.

Sosyetiklerin tercih ettiği ’21 günlük her şey dahil’ paket; yaklaşık 7 bin euro’ya mal oluyor. Programda; ’Angel Of Water’ adı altında kolon temizliği yani lavman da yapılıyor!..

AYDIN HAMZA