Uşak'ta cinnet dehşeti!

Uşak'ta psikolojik rahatsızlığı olan anne cinnet getirdi. Pompalı tüfekle uyuyan kızını ve oğlunu vurdu. Kızı olay yerinde öldü. Oğlu ağır yaralandı. Vurmak istediği kocası tarafından etkisiz hale getirildi.

Uşak'ta cinnet dehşeti!
Bugün'de yer alan habere göre kan donduran olay önceki gece Uşak’a 40 kilometre uzaklıktaki Yeniköy Köyü'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunan ve tedavi olmayı kabul etmeyen 45 yaşındaki Fatma Duman, saat 05:00 sıralarında cinnet getirdi. Evdeki pompalı tüfekle önce odalarında uyuyan 19 yaşındaki Güler Duman'ı, sonra da 15 yaşındaki oğlu Hüseyin Duman'ı karnından vurdu.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYORDU

Son olarak tüfeği kocası Yaşar Duman'a (45) doğrulttu. Silah seslerine uyanan çiftçi Yaşar Duman, eşinin bir anlık dalgınlığından yararlanıp, elindeki tüfeği alarak etkisiz hale getirdi. 15 Mart'ta yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) hazırlandığı belirtilen Güler Duman olay yerinde öldü. Karnından ağır yaralanan kardeşi Hüseyin Duman ise hastaneye kaldırıldı. Talihsiz gencin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

ACILI BABA VAHŞETİ ANLATTI

Gözaltına alınan Fatma Duman'ın en büyük oğlunun Diyarbakir’da asker olduğu ifade edildi. Cani annenin asker oğlunun evlenememesinden kızı Güler’i ve oğlu Hüseyin’i sorumlu tuttuğu ve bu yüzden öldürdüğü iddia edildi. Baba Yaşar Duman ise vahşeti şöyle anlattı: “Tüfek sesini duyunca kalktım. Oğlum Hüseyin’den kanlar akıyordu. Sonra kızım Güler aklıma geldi. Baktığımda onu da vurmuş. Beni vuracaktı. Yatağa iterek tüfeği elinden aldım.”