'Yapışık Kardeşler' filminden bir ilk!

Son derece komik sahnelerle dikkat çeken Yapışık Kardeşler’in Çakallarla Dans’la aynı başarıyı yakalaması bekleniyor.

'Yapışık Kardeşler' filminden bir ilk!
YAPIŞIK KARDEŞLER’DEN  BİR İLK! 
 
2015’in merakla beklenen ve yılın komedi filmi olarak gösterilen “Yapışık Kardeşler”in  izleyenleri kahkahaya boğan kamera arkası görüntüleri filme olan merakı ikiye katladı.  
 
Kamera arkası bu kadar komik olan bir filmin fragmanı da büyük bir merakla bekleniyor. 
 
TÜRKİYE’NİN İLK ÖZEL KAMERA ARKASI KLİBİ: BU SETTE HER ŞEY VAR! 
 
30 Ocak’ta vizyona girecek olan Yapışık Kardeşler’in “Bu Sette Her Şey Var” isimli özel kamera arkası klibi filmin komedi ve eğlencesi hakkında önemli ipuçları veriyor. Türk sinema tarihinde ilk defa bir film setinin kamera arkası görüntüleri bu kadar yaratıcı ve eğlenceli bir  dille seyirciye aktarılıyor. Üç bin kişinin emeği geçen ve  yılın en büyük prodüksiyonlarından  biri olan Yapışık Kardeşler, sağlam kadrosu ve eğlenceli hikâyesiyle bu sezonun en komik filmi  olmaya aday. Bu yaratıcı ve eğlenceli klibi internet fenomenlerinden Educatedear olarak tanınan Boğaç Soydemir hazırladı.  

Boğaç Soydemir her biri internet fenomeni olmuş “Eto Bitmiş”, “Gereksiz Sansür”, “Troll Hıncal Uluç” ve daha birçok videonun yaratıcısı...
 
İLKER AYRIK YILIN GİŞE REKORTMENİ OLMAYA ADAY 
 
Halkın severek izlediği ve takip ettiği yetenekli oyuncu İlker Ayrık, bu yılın başarılı filmlerine  imza atıyor. Geçtiğimiz ay vizyona giren ve İlker Ayrık’ın da oynadığı Çakallarla Dans filminin üçüncü versiyonu olan Sıfır Sıkıntı gişede yakaladığı başarıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir milyondan fazla izleyiciyle buluşan filmden sonra gözler, İlker Ayrık’ın yönetip oynadığı Yapışık Kardeşler’e çevrildi.

Son derece komik sahnelerle dikkat çeken Yapışık Kardeşler’in Çakallarla Dans’la aynı başarıyı yakalaması bekleniyor.

"Yapışık Kardeşler" filminin kamera arkası görüntülerini haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...