Yaşlı kadın azmiyle örnek oldu

Didim İlçe Tarım Müdürlügü, Ziraat Odası ve Halk Egitim Merkezi işbirligiyle düzenlenen "Zeytin ağacı budama" kursuna katılan kursiyerler belgelerini aldı.

Yaşlı kadın azmiyle örnek oldu
Yeni Asır'dan Hüseyin Çalışkan'ın haberine göre Didim Ticaret Odası Kültür Merkezi'nde yapılan törene, Kaymakam Iskender Yönden, Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Il Müdürlügü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Aslan, kurum müdürleri, oda başkanları ve kursiyerler katıldı.

Zeytin ağacı budama kursu, Denizköy ve Akbük mahallelerinde düzenlendi, 40 saatlik kursta 50 kursiyere Ziraat Mühendisleri Nihat Yasar ve Erdem Özbek tarafından egitimler verildi. Kursa katılan Kaymakam Iskender Yönden'e belgesini, Sube Müdürü Mustafa Aslan verdi. Kursa katılan 83 yaşındaki Nilüfer Gürgen ise belgesini Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu'nun elinden aldı.

Fevzipasa mahallesi Halley sitesinde yalnız yasayan 83 yasındaki kursiyer Nilüfer Gürgen, "Bir gün bile kursu kaçırmadım. Evimin önündeki ağaçlarım için kursa katıldım" diye konuştu.