Yeliz Yeşilmen'in yeni açıklamaları Erol Köse'yi kızdırdı!

"Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyerek gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabından açıklama yapan Yeliz Yeşilmen "Sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz" dediği yeni bir açıklama yapmıştı.

Yeliz Yeşilmen'in yeni açıklamaları Erol Köse'yi kızdırdı!

UçanKuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden"de Erol Köse, Yeşilmen'in yeni açıklamalarında kullandığı "Lütfen herhangi bir yerde bu konuyla ilgili yayın yapılmasın. Üstüne vazife olmayanlar da yorum yapmasın" ifadesine tepki göstererek "Sen bunları duyulmasın diye mi duyurdun? 'Bergen'e dönebilirim' diye 1 saatin üzerinde canlı yayın yapacaksın sonra emredeceksin 'Haberimizi yapmayın'. Kardeşim biz senin sustalı maymunun muyuz? Ben adama şaşırıyorum. Adam orada La Fontaine'den masallardaki pilli bebek gibi. Zannedersin Gora filmindeki android. Dönüp dönüp adamı tembihliyor. Böyle bir saçmalık mı var ne yapıyorsunuz siz kimi kandırıyorsunuz?" ifadelerinde bulundu.

 

Yıllar önce Ali Uğur Akbaş ile aşk yaşarken Akbaş'ın o tarihteki eşi Gülbin Vardar'ın saldırısına uğradığı görüntüleri hatırlatan Erol Köse "Yeliz Yeşilmen yıllar önce ne diyor? 'Aaa nereden çıkarıyorsunuz bunu? Ali Uğur Akbaş babam yaşında. Onunla mı evleneceğim? Nereden çıkıyor bunlar uydurma...' diyor. Çünkü orada toplumun önünde rezil oluyor, deşifre oluyor ya!" şeklinde konuştu.

Konular Erol Köse