YENİ GELİN GERDEK GECESİ KOCASINI BIÇAKLADI

Samsun'da 19 yaşındaki Özge A., eşi 31 yaşındaki Kenan A.'yı evlendiği günün gecesi, sırtından ve kolundan bıçaklayarak yaraladı. Kenan A. hastaneye kaldırılırken, 1 günlük gelin Özge A. polis tarafından gözaltına alındı.

YENİ GELİN GERDEK GECESİ KOCASINI BIÇAKLADI

Aynı mahallede oturan inşaat ustası Kenan ile Özge dün akşam ailelerinin, akrabalarının ve komşularının katıldığı düğünle evlendi. Düğünün ardından yeni evli çift, evlerine geldi. Kenan A., eşi Özge A.’dan bir bardak su istedi. Özge A., mutfağa giderek bir bardak su ile bıçak alıp yatak odasına döndü. Suyu eşine veren Özge A., gelinliğinin içine sakladığı bıçağı çıkarıp Kenan A.’yı sırtından yaraladı.

Neye uğradığını şaşıran Kenan A., ikinci bıçak darbesini engellemek için kolunu kaldırınca bu kez kolundan yaralandı. Kenan A., bağırışmalar üzerine eve gelen yakınları tarafından Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kenan A., burada yapılan müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu belirtilerek taburcu edildi.

Özge A. ise polis tarafından gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu ve ilaç kullandığı belirtilen Özge A. ifadesinde, “Bir anda cinnet geçirdim. Ne yaptığımı bilmiyorum. Pişmanım” dedi.

Kenan A. ise “Hiçbir sorun yoktu. Bir bardak su istedim. Getirdiği suyu içerken sırtımdan bıçakladı. İkinci kez vurmak isteyince kolumu kaldırdım ve yaralandım” diye konuştu. Özge A., polis merkezindeki ifadesinin ardından sabıkasının olmaması, yaraların öldürücü nitelikte olmaması, sabit ikametgah sahibi olması ve kaçma şüphesi bulunmaması nedeniyle bugün Cumhuriyet savcısının talimatıyla Adliye’ye sevk edilmeden serbest bırakıldı.

Hürriyet