Yeni gelin müteahhit eşini dolandırıp kaçtı!

Geçen ay evlendiği Mehmet Esen'e “Annem Kovid oldu. Bizde karantinada, sen gelme” diye mesaj atan Neslihan Cengiz'in takılarla birlikte evdeki eşyaları çalarak kaçtığı öne sürüldü. 2 gün sonra üstünü değiştirmek için geldiği evi boş bulan damat, hayatının şokunu yaşadı.

Yeni gelin müteahhit eşini dolandırıp kaçtı!

Akşam Gazetesi'nden Soner Kan'ın haberine göre Adana'da müteahhit Mehmet Esen, gönlünü kaptırdığı Neslihan Cengiz (39) ile geçen şubat ayında ikinci evliliğini yaptı. Cengiz, bir hafta önce annesini hasta olduğu gerekçesiyle evine getirdi. İddiaya göre genç kadın, 6 Şubat'ta da kocasına mesaj atıp, "Annem koronavirüse yakalandı. Eve gelme" dedi. Bir otele yerleşen Mehmet Esen, 2 gün sonra kıyafetini değiştirmek için eve gittiğinde hayatının şokunu yaşadı.

BİR DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Neslihan Cengiz'in annesiyle birlikte evden ayrıldığı, giderken de düğünde takılan 150 bin liralık altınla birlikte evdeki halıdan koltuk takımına, halıdan beyaz eşyaya, perdeden su ısıtıcısına kadar ne varsa hepsini yanında götürdüğü ortaya çıktı. Esen, oturduğu lüks sitenin güvenlik görevlisi ile konuştuğunda da; "Eşiniz, size haber vermemem gerektiğini söyledi. Buraya nakliyat firması gelip, tüm eşyaları alıp götürdü" yanıtını aldı. Dolandırıldığını anlayan adam, telefonla da ulaşamadığı eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Ancak çok geçmeden polis, Esen'i "Eşini darp etmişsin, hakkında şikayet var" diyerek gözaltına aldı.

İfadesinin ardından serbest bırakılan Esen, "Eşimin annesi rahatsız diye evime getirip, onu özel hastanede tedavisini yaptırdım. Meğerse onlar bana tuzak kuruyormuş" dedi.

ANNEMDEN YADİGAR TABAKLARI DA GÖTÜRMÜŞ!

Olayı yargıya taşıyan ve boşanma davası açan Mehmet Esen, şöyle konuştu: "400 bin lira zararım var. Rahmetli annemin tabaklarını, çocuklarımın yatağını, hatta fotoğraflarını bile almışlar. En çok zoruma giden de hiçbir şey olmamış gibi karakoldan çıkıp gitmesi oldu."