YILIN MAGAZİN SKANDALI!..

Güneri Cıvaoğlu, Başak Sayan'la yakalanınca çıldırdı!.. İşte şok ilişkinin belgeleri!..

YILIN MAGAZİN SKANDALI!..

Tarih: 23 Temmuz 2009

Yer: Ortaköy
 
Milliyet gazetesi yazarı Güneri Cıvaoğlu, şimdilerde Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’la aşk yaşayan  "Yaprak Dökümü"nün kötü kadını Başak Sayan’la Ortaköy’de Bahçeşehir Üniversitesi’nin arka kapısında yakalanıyor. Üstelik de Başak Sayan’ın arabasında. Güneri Cıvaoğlu-Başak Sayan çiftinin, az önce Swiss Otel’den çıktıkları iddialarını da belirtelim.
 
Güneri Cıvaoğlu, çekildiklerini fark edince arabadan inip kameramana saldırıyor, kamerayı kırıyor. magazin ekibini tartaklıyor. Araya güvenlik görevlileri giriyor, Cıvaoğlu’nu sakinleştiriyor.
 
Bu dakikadan sonra Güneri Cıvaoğlu’nun pişmanlığı başlıyor. "Haber yapmayacaksınız değil mi? Yapmayın.. Biz meslektaşız.." diyen Cıvaoğlu bir yandan da araya hatırlı kişileri koyup haberi engellemeye çalışıyor. 
 
Hatır galip geliyor ve haber yayınlanmıyor. Ama dedikodu çığ gibi büyüyor. Görüntüler ortada olmadığı için de Güneri Cıvaoğlu, rahatlıkla olanı biteni yalanlayabiliyor.
 
Peki şimdi ne diyecekler?
 
Sacitaslan.com, kaçamak gecesinin fotoğraflarını ele geçirdi ve yayınladı. Görüntüler vahim!..
 
O gece orada olayı görüntüleyen, saldırıya uğrayan ama yine de hatır için haberi yayınlamayan; Fox’un "Bizden Kaçmaz" programı. 
 
Fox Haber Müdürü ve "Bizden Kaçmaz"ın yapımcısı Ömür Varol’un gereğini yapması gerekiyor.

Çünkü ok yaydan çıkmıştır artık..

www.sacitaslan.com