"Yüksek Topuklar / 100 Sigortacı Kadın Yüz Belgeseli" beğeni topladı

Kadın Sigortacılar Derneği'nin anlamlı bir projesi olan, Tuluhan Tekelioğlu imzalı "Yüksek Topuklar" isimli belgesel, YouTube'da...

"Yüksek Topuklar / 100 Sigortacı Kadın Yüz Belgeseli" beğeni topladı

Kadın Sigortacılar Derneği'nin çok özel bir projesi olan, "Yüksek Topuklar" isimli BİMTES / BELFOR sponsorluğunda gerçekleşen belgeselinin, geçtiğimiz yıl Sigorta Haftası kapsamında 29 Eylül'de Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi'nde katılımcılar eşliğinde ilk lansmanı yapılmıştı.


Kadın Sigortacılar Derneği Başkanı Sema Tüfekçiler, anlamlı projeye ilişkin "Sigortacılık mesleğinin itibarlı, saygın ve sürdürülebilirliğe katkısı sebebiyle ne kadar faydalı bir meslek olduğunu, bizden sonraki nesillere ve özellikle kamuoyuna anlatmak amacıyla böyle bir belgesel çekmeye karar verdik. Deneyimli gazeteci ve belgesel konusunda uzmanlaşmış sevgili Tuluhan Tekelioğlu ve kıymetli ekibiyle birlikte çekimlerimizi 45 gün içinde tamamladık.

Belgeselde, sigorta sektöründe uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış, teknik kadrolarda hizmet etmiş yöneticilerimiz de yer aldı. Hız, güven, teknoloji, iletişim, büyük sayılar, sürdürülebilir ekonomiye katkı, mesleğimizin sosyal fayda yönü, kadınlarımızın endüstrideki yeri gibi birçok önemli detaya yer verilen belgesel, Eylül ayında sigortacılık haftasında KASIDER için ayrılan gün olan 29 Eylül'de, Hilton Bomonti Oteli’nde gerçekleşen 'Yüksek topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi’nde ilk defa tüm sektör ile seyredildi ve çok büyük beğeni topladı.

Mesleğimizin kıymet ve itibarını tazeleyecek olan bu çalışma, mesleği seçmek isteyenler için güzel bir referans kaynağı da olacaktır. 'İyi ki Sigortacıyım' ve umarım herkes bir gün hep bir ağızdan 'İyi ki Sigortalıyız' diyecektir." ifadelerini kullandı.

BELGESELİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..