Zayıflamak

Zayıflamak

Zayıflamak
EN SEVMEMEDİĞİMİZ ŞEY DİYET YAPMAK
her zaman nefret ettim diyet yapmaktan nedense, nedenini biliyorum aslında yemek yemeği o kadar çok seviyorum diyet yapmak bana çok çirkin geliyor. Ama her nedense belki de böyle görünmeyi istememizden belkide sağlık için yada belkide benim gibi başkalarının hakretlerine maruz kalarak diyet yapıyoruz. Aslında şuna çok şiddetle katılıyorum herşey beyinde bitiyor eğer kişi istediyese başarabiliyor. Ve çok işyi bir tecrübe etitğim şeyi sizinde çekmeminiz için  paylaşacağım hakikaten her şeyden yiyin ama az yiyin.
     
Mantık olarak düşündüğümüzde çok yiyen bir insan bir anda hiç yememeye başlayınca sağlığım düzelsin diye daha çok bozar Allah muhafaza bu yüzden çok samimi söylüyorum her şeyden yiyeceğiz ama az yiyeceğiz. Bir başka nedeni de şu insan sevdiği yemekleri bir an önce keserse o yemeklere hasret kalır lakin zayıflayınca ben zaten zayıfladım yiyim diyerek o özlediğin bütün yemekleri yer ve atıyorum 10 kilo verdiyse 15 kilo alır. Malesef bu yaşadım bari siz yaşamayın. bunlar zayıflamanın en önemli noktaları ve birde şu var genellikle insanlar ne yürüyüş yapıyor ne egzersiz yapyor nede ekstıra zayıfladan bir haptır yada bir çay içiyor ve zayıflamayı düşünüyor birbirimizi hiç kandırmaya gerek yok böyle olunca malesef zayıflanmıyor. Hem boğazının kesceksin az yiyeceksin hemde bol bol egzersiz yapıcaksın illada hap yada çay tavsiye etmem ama bunlar zayıflamak için bana göre şart.

Ama bitkisel çaylarıda içelim mümkünse, birde herşeyin kalorisine bakmayalm dediğim gibi herşeyden yiyelim ama illada tabağın dibini görmeyelim. o zaman bugünden itibaran zayıflamak isyenler için söylüyorum bizim şifremiz herşeyden yiyelim ama az yiyelim zayıflamaya mümkünse bu cümleyle başlayım biraz da yürüyüş eklersem oooh mis valla kesin zayıflarız bu yüzden sizlere diyet listesi vermiyeceğim çünkü sonuçta herkesin yapısıda farklı olur.

SEVGİ İLE KALIN HOŞÇAKALIN....

Beyza