Zeybekci'den Şencan'a ziyaret

Bakan Zeybekci, Muğla'da uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan AK Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Hasan Şencan'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Zeybekci'den Şencan'a ziyaret
Yeni Asır'dan Adem Ülker'in haberine göre Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan AK Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Hasan Şencan'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette Şencan ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Zeybekci, ayrıca Cuhmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını getirdiğini ifade etti. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeybekci, saldırıyı insanlık adına kınadığını söyledi. Şencan'a acil şifalar dileyen Zeybekci, "İki bıçak yarası ve muhtelif darplarla kardeşimiz, canına kastedilir bir şekilde saldırıya uğramış. Şu ana kadar edindiğimiz izlenim, bunun münferit ve şahsi bir mesele olmadığı, organize bir saldırı olduğu ve arkasında da bazı menfaatine dokunulanların bulunduğu yönünde" diye konuştu.

Hastanenin açılışını yaptı, zeybek oynadı

Bunu siyasete yapılan bir saldırı olarak değerlendirmek gerektiğine dikkati çeken Zeybekci, halkına hizmet etmek için yola çıkmış insanları sindirme gayesiyle yapılmış bir saldırı olduğu yönünde bir hissiyatı bulunduğunu kaydetti. Zeybekci, "İnşallah hukukun, yargının ve emniyet teşkilatımızın bu konu üstünde çok titiz bir şekilde çalışarak saldırıyı teşvik ve organize edenlere ulaşılmasını temenni ediyorum. Şu anda çalışmalar da bu yönde devam ediyor" dedi. Saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığını dile getiren Zeybekci, bunun temiz ve halka hizmet siyasetine yapılan bir saldırı olduğuna işaret etti.

Zeybekci ziyaretin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Zeybekci daha sonra AK Partili Köyceğiz Belediyesi'ni ziyaret etti. Zeybekci burada, geçtiğimiz yıl verdiği "Köyceğiz Belediye Başkanlığı kazanılırsa burada zeybek oynayacağım" sözünü tutarak, zeybek oynadı, "İnşallah daha sonra Dalaman'da, Ortaca'da ve Muğla'nın göbeğinde de zeybek oynayacağız" diye konuştu.