Zeynep Dizdar: "Estetiğim yok, bomba gibiyim"

Zeynep Dizdar, önceki akşam Büyükçekmece'deki bir mekanda arkadaşlarıyla buluştu. Hayranlarından gelen yoğun isteği kırmayan sanatçı, "Zehir Gibi" ve "Vazgeç Gönül" şarkılarını seslendirdi.

Zeynep Dizdar: "Estetiğim yok, bomba gibiyim"

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Dizdar, gazetecilerin "Ufukta evlilik var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Evlenmeyi düşünüyorum ama devir kötü. Adam mı var ki evleneyim? Bazı adamlar var, insanı evlilikten soğutuyorlar. Benimle evlenecek insan adam gibi adam olmalıdır. Sanatçı olduğumdan dolayı erkekler beni kaldıramıyor, psikolojileri bozuluyor. Sosyal medyada bin tane evlilik mesajı aldım. Erkeğin kalbi güzel olacak, gülüşü çok önemli. Yürüyüşü kesinlikle güzel olacak. Yılan ve sinsi erkek sevmem." 

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre ünlü isimlerin estetik yaptırmasıyla ilgili konuşan Zeynep Dizdar, "20 yıldır sektördeyim hiçbir yerimde estetik yok. Bombayım bomba! Sanki buzdolabında yaşıyorum. Yüzüm kendiliğinden geriliyor" açıklamasını yaptı.

"ÇOK GÜRÜLTÜ YAPMAYIN"

Hande Yener'in "Rap müzik, pop müziği yendi" açıklamasıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeynep Dizdar, şunları söyledi: "Mekanın sahibi 90'lardır, yani biziz. Çok gürültü yapmayın. Her mekanda 90'lar çalıyor. Dünya durana dek 90'lar var olacak. 'Vazgeç Gönül' ile 90'lara damga vurdum. 90'lar ölmediği sürece pop hep var olur."