Zeyno Eracar tiyaro dersleri verecek

Kurtlar Vadisi Pusu’nun CIA şefi ile 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Neriman’ı Akkademi Tiyatro’da derslere başlıyor...

Zeyno Eracar tiyaro dersleri verecek

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde CIA şefini canlandıran Reha Özcan ve ’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin kötü kalpli yengesi Neriman karakterini oynayan Zeyno Eracar, Akkademi Tiyatro için biraya geldi. İkili bundan sonra Esra-Sarp ve Kaya Akkaya’nın kurucusu oldukları Beylerbeyi’ndeki Akkademi Tiyatro’nun bünyesinde ders vermeye başlayacak. 

Geçen yıl Bedensiz Kadın oyunu ile Afife Jale ve Sadri Alışık ödüllerini toplayan ve bu sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle beğeni kazanan Reha Özcan, 2011-2012 eğitim yılında Akkademi Tiyatro’da ders vermeye başlıyor. Reha Özcan, Akkademi Tiyatro’da Kamera Önü Oyuncuk Atölyesi derslerine başlayacak. 18 yaş üstü oyunculuk sinema ve televizyon alanında öğrenmek ve deneyimlemek isteyen, oynamayı ve izlemeyi seven herkesin katılabileceği atölye de ders verecek. Oyunculukla ilgili temel donanımın yanı sıra kendini tanıma ve tanıtma egzersizlerinin de yer alacağı eğitimlerde Audition teknikleri, kamerayla buluşma, teknip ekip ve ekipman çalışmaları, senaryo çözümleme ve dramaturji, reel ekip ve ekipmanla pratik yapılması konuları da derslerde yer alacak.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin Neriman’ını canlandıran Zeyno Eracar ise haftasonları Gençlerle Drama dersleriyle bu kez eğitmen olarak karşımıza çıkacak. Zeyno Eracar, oyunculuğu seven, merak eden bu konuda deneyim sahibi olmak isteyen 18 yaş altı gençlerle bir araya gelecek. Kendini tanıma ve tanıtma egzersizlerinin yanı sıra ekip olma, birlikte hareket edebilme, grup içinde enerjiyi dengelemek, kontakt, mimik doğaçlama, diksiyon, fonetik, ses, nefes, hareket, yaratıcı drama ve farklı oyunculuk metodları ile öğrencileriyle bir araya gelecek.