15 Temmuz gazisi duygulandırdı

15 Temmuz gazisi Ahmet Kahraman, "Oyum Cumhur İttifakı'na. Vatan, millet için uğraşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tüm yaşadıklarım feda olsun. Yeter ki başımızda olsun" dedi.

15 Temmuz gazisi duygulandırdı
Sabah'tan Gül Kireklo'nun haberine göre 15 Temmuz'da darbecilere karşı canını siper eden gazi Ahmet Kahraman, "Oyum Cumhur İttifakı'na. Vatan, millet için uğraşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tüm yaşadıklarım feda olsun. Yeter ki başımızda olsun" dedi. FETÖ'cülerin açtığı ateş sonucu kurşun Kahraman'ın sol göğsünden girip omurgaya saplandı. Kahraman aylarca hastanede yattı. Sol böbreği, dalağı, pankreasının bir kısmı ve sol kalın bağırsağının yarısı alındı. Ama yılmadı. Ve devletin ona aldığı 95 bin dolar değerindeki yürüme robotuyla ayağa kalktı. 520 gün sonra robutuyla ilk kez halkın arasına çıktığında yanında Sabah vardı.

'O BİZİ HİÇ BIRAKMADI'

Gazi Kahraman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini belirterek şunları söyledi: "Her mitinginde söylediği gibi beraber yürüdük bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. Başkası olsa bizi çoktan bırakmıştı. O hiç bırakmadı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri her zaman yanımızda. Devletin aldığı robotla beynim yürümeyi unutmadı. Kalçadan da olsa his olmadan da olsa adım atacak hale geldim. Şimdi walker yürüteç ile adım atıyorum. Sorarım size Erdoğan olmasa bunlar olur mu. Nerede böyle lider?.."

'OYUNU BOZACAK'

24 Haziran seçimlerini değerlendiren gazi şöyle devam etti: "Ben bu vatan için aylarca hastanede yattım. Vatan, millet için uğraşan Cumhurbaşkanı'na tüm yaşadıklarım feda olsun. Yeter ki başımızda olsun. Tek korkum, bunlar kazanır ve 15 Temmuz'da verdiğimiz mücadele boşuna gider diye. Muharrem İnce, Demirtaş'ı cezaevinde ziyarete gidiyor. Niye beni ziyarete gelmiyor? 24 Haziran gecesi, bütün oyunlar bozulacak, Erdoğan başkan olacak."