Meryem Uzerli hangi dünyaca ünlü isimle bir araya geldi?

"Muhteşem Yüzyıl" sayesinde tüm dünyada tanınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Dubai’de düzenlenen Uluslararası Kadınları Güçlendirme Konvansiyonu etkinliğinde konuşmacı oldu.

Meryem Uzerli hangi dünyaca ünlü isimle bir araya geldi?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Meryem Uzerli, kadınların güçlenmesi adına yapılan en önemli etkinliklerden biri olan WE Convention (Uluslararası Kadınları Güçlendirme Konvansiyonu) kapsamında lider konuşmacılardan arasında yer aldı.


Meryem Uzerli hangi dünyaca ünlü isimle bir araya geldi?


İki binden fazla katılımcının olduğu etkinlik, Fransa’nın Eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy‘nin de eşi olan süpermodel Carla Bruni, tenis şampiyonu ve girişimci Maria Sharapova, MENA bölgesi kraliyet ailelerinin üyelerinin de aralarında olduğu 100’den fazla dünyaca ünlü konuşmacıya ev sahipliği yaptı. Meryem Uzerli’nin konuşmacı olduğu organizasyonda kadın liderliğinden yapay zekaya, finansal bağımsızlıktan metaverse’e kadar geniş bir yelpazedeki konuların ele alındı.

Carla Bruni’den Meryem Uzerli’ye mesaj

Etkinliğin son akşamı gerçekleşen gala yemeğinde ise Meryem Uzerli, Carla Bruni ve diğer başarılı isimlerle bir araya geldi. Uzerli ve Bruni’nin gece boyunca uzun uzun sohbet etti.


Meryem Uzerli hangi dünyaca ünlü isimle bir araya geldi? - Resim : 2


Keyifli geçen gala gecesi sonrası Uzerli’nin paylaşım yaptığı videonun altına Bruni de “Ne kadar güzel bir akşam” yorumunu yaptı.