9 dakikada 5 gol attı!

Almanya Bundesliga'nın 6. hafta karşılaşmasında şampiyonluğun 2 önemli adayı Bayern Münih ile Wolfsburg karşılaşırken Bayern'in yıldız golcüsü Lewandowski adeta tarih yazdı. Polonyalı yıldız 9 dakikada tam 5 gol kaydetti.

9 dakikada 5 gol attı!
Hürriyet'te yer alan habere göre Bundesliga'nın 6. hafta karşılaşmasında Almanya'da şampiyonluğun 2 büyük adayı bayern münih ile Wolfsburg karşı karşıya geldi. Bu kritik karşılaşmanın öneminin de önüne geçen dakikalar ise 51 ve 60. dakikalar arasında yaşandı.

Bayern 26. dakikada kalesinde gördüğü golle maçı 1-0 geride götürürken maça yedek başlayan ve oyuna 46. dakikada dahil olan Lewandowski maçın kaderini de değiştirdi.

51 ile 60. dakikalar arasında Wolfsburg kalesine tam 5 gol gönderen Polonyalı forvet maçın skorunu da bir anda 5-1'e getirdi. Lewandowski gollerini 51, 52, 55, 57 ve 60. dakikalarda attı.

Karşılaşma Bayern Münih'in 5-1 üstünlüğü ile sona ererken Bavyera ekibi ligde 6'da 6 yaparak puanını 18'e çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Geçtiğimiz sezonu Bayern Münih'in arkasında 2. sırada tamamlayan ve bu sezona da iyi bir giriş yapan Wolfsburg ise 'Lewandowski'ye çarpıldıktan' sonra 11 puanda ve 3. sırada kaldı.

Bayern Münih teknik patronu Guardiola sahada yaşananlara bu tepkiyi verdi...

9 dakikada 5 gol attı!
Konular Spor Haberleri