Adis, rüzgar gibi geçti!

Attığı gollerle Göztepe’de tarihi başarılara imza atan Adis Jahovic’in gidişi sosyal medyada yine tavan yaptı.

Adis, rüzgar gibi geçti!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Göztepe tarihinin en skorer yabancı oyuncusu ünvanını alarak taraftarların gönlünde taht kuran Makedon golcü Adis Jahovic'in Konyaspor'a gitmesi sosyal medyayı salladı.

Konyaspor ile yıllık 1 milyon Euro karşılığında anlaşan ve Göztepe'ye de 1.5 milyon Euro bonservis parası kazandıran Jahovic'in gidişi taraftarları ikiye böldü. 2016-2017 sezonundan itibaren forma giydiği Göztepe ile TFF 1. Lig'de 33, Süper Lig'de 18 ve Türkiye Kupası'nda 2 maça çıkan Jahovic, 53 karşılaşmada 35 gol attı.

Geçen sezon Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Adis'in vedasının ardından çok sayıda taraftarlar "Yolun açık olsun Adis Jahovic" diye mesajlar paylaştı. Bir grup taraftar ise Adis'in misyonunu tamamladığını belirtip, "Kalmak isteseydi kalırdı" şeklinde şorumlar yaptılar. Göztepe'nin en iyi yabancı golcüsü ünvanını alan Adis, efsaneleri ise geçemedi.

Süper Lig'de 14 golü bulunan Adis, 145 golle Süper Lig tarihindeki en fazla gol atan ve 1967- 68'de 19 golle gol kralı olan Fevzi Zemzem'e yetişemeden Göztepe'den ayrıldı.
Konular Spor Haberleri