Alper Potuk sosyal medyadan isyan etti!

Oyuncu Tuvana Türkay'ı, Aleyna Eroğlu ile aldattığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Alper Potuk, hakkında çıkan haberleri sosyal medyadan yalanladı.

Alper Potuk sosyal medyadan isyan etti!
MedyaRadar'ın haberine göre Tuvana Türkay ile ayrılıklarında katıldığı moda programıyla tanınan Aleyna Eroğlu'nun adının geçmesi Alper Potuk'u sinirlendirdi. Konu hakkında açıklama yapan Potuk, Aleyna Eroğlu ile daha önce hiç karşılamaşmadıklarını söyledi.

ALPER POTUK'TAN AÇIKLAMA

Alper Potuk, çıkan haberler hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Potuk'un o açıklaması:

"Kamuoyuna; İsmimin bir süre birliktelik yaşayıp ayrıldığım kişiyle, her gün asılsız haberler yapılarak anılıyor olması son derece sıkıcı bir hal aldı. Sustukça şiddeti arttıran her türlü iftira karşısında net olarak belirtmek isterim ki; ne bir kaç gün önce "kendi evimde geçtiği öne sürülen hayali aldatma haberi", ne de bugünkü ağabeyimin daha önce hiç karşılaşmadığım kız arkadaşı ile ilgili haber" gerçek değildir. Kasıtlı şekilde yaptırılan bu ve benzeri haberleri ortaya atan, kullanan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Gündemi bu şekilde meşgul etmekten dolayı üzgün olduğumu ifade ederek bundan sonra adımın magazin haberlerinde daha fazla konu edilmemesi için tüm hukuki yolları kullanacağımı da belirmek isterim. Saygılarımla..."
Konular Spor Haberleri