Altay’da sağduyu çağrısı

Sportif direktör Töraydın, 0-0 biten Cizre maçının ardından taraftarlarının protestosuna hiç anlam veremediğini söyledi.

Altay’da sağduyu çağrısı
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre Spor Toto 3.Lig 1. Grup'ta evinde oynadığı son 2 maçını berabere bitirerek büyük bir avantj kaybeden Altay'da 0-0 sona eren Cizrespor maçı sonrası taraftarların protestosu yönetimi harekete geçirdi. Maç bitiminde Başkan Özgür Ekmekçioğlu ile teknik direktör Özgür Doğramacı'yı hedef alan protestolar üzerine Sportif Direktör Özden Töraydın, protestoları şaşırtıcı ve abartılı bulduklarını söyledi. Beraberliğe kendilerinin de kahrolduğunu ve üzüldüklerini söyleyen Töraydın, "Bu sezon hiç yenilmedik ve 11 puanla zirvedeyiz. Ligde beş maçta sadeve 1 gol yedik. Biz de Altay'ın başarısı için büyük çaba harcıyoruz. Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu, sıfır çıkarla bu işe soyundu. Elinden gelenin fazlasını yapıyor. İyi tranfserler yaptık, güçlü bir takım yarattık. Zor süreçler atladıldı. Altay'ın 18 milyon lira borcu bulunuyor. Altay'ı 4 yılda PTT 1.Lig'e çıkartma sözümüz var. Herkesin daha yapıcı, daha özverili ve sağduyulu olması gerekir. Hedefimiz belli, şampiyonluktur. Ama kavga ortamı herşeyi bozar" dedi.

Doğramacı çok üzgün

Altay'da gönderilen Serdar Sabuncu'nun yardımcılığını yapmasının ardından takımın emanet edilen Özgür Doğramacı, dünkü tepkilere ilişkin, "İşler iyi gitmezse, yönetimin kararına kalmadan ben zaten Altay'dan giderdim" dedi. İlk kez sahaya çıktığı maçta Altay taraftarının tepkisine üzüldüğünü belirten Doğramacı, "İyi oynadık, pozisyon vermedik, ama katı defansı aşamadık, gol yollarında başarılı olamadık. Tepkilere çok üzüldüm. Bunun bana zarar vermesi önemli değilm. Bu tepkiler futbolcular ile yönetime zarar vermemeli. Ben doğru işler yapmaya çalışıyorum" dedi.
Konular Spor Haberleri