Aydan Şener:'Sevgilim beni aldattı'

1983 yılı Türkiye güzeli ünlü oyuncu Aydan Şener, 6 yıldır birlikte olduğu son sevgilisinin kendisini aldattığını ve bu nedenle ilişkiyi bitirdiğini açıkladı.

Aydan Şener:'Sevgilim beni aldattı'

Ünlü oyuncu, kendisini tanımayanlar tarafından çok sessiz bir insan olarak tanındığını ancak gerektiği zaman sesini yükseltmesini bildiğini belirterek şunları anlattı:

"Biraz görünüşüm naif. Ama tabii insanları kırmamaya çalışırım, iyi ilişkiler kurmaya çalışırım, hoş görülüyümdür. Çünkü bu hayatın ne kadar boş olduğunu bilen, bir gün toprak olacağımızın farkında olan bir kadınım.

Onun için hırslarım yok. Her şey çok boş. Böyle olgun bir tarafım var benim. Çok çocuksu taraflarım da vardır. Yakın zamanda annemi kaybettim, artık hepten böyle düşünüyorum.

Görünüşe aldanmamak gerektiğini ve haklı olduğu durumlarda hakkını soruna kadar aradığını kaydeden Aydan Şener şöyle devam etti:

"Aslında ben gayet güzel kafa yerim. Hele bir şeylerden şüpheleneyim, biraz midem bulansın uğğğğ çok fena olurum. Vıdı vıdı ederim. Ortaya çıkarmaya çalışırım, o işin peşine düşerim. Neden? Aptal duruma düşmemek için tabii ki. Yoksa anında sevgilimi terkederim.

Biliyor musunuz ben ihanete de uğradım. Benim bildiğim bir, iki kere ihanete uğradığım. Ama fazlası da vardır belki bilemiyorum. İki defa ihaneti yakaladım.

Zaten insan kendini ele veriyor. Benim algılarımda çok açıktır. Çok hissederim. Empati yeteneğim çok fazla. Onun için insanları iyi tanıyabiliyorum.

Birisi bir şey demeden onun ne demek istediğini anlıyorum. Böyle bir yeteneğim var. Altıncı hissim de çok güçlü. O insan hiç açık vermese de ben her şeyi hissedebiliyorum. Yüzde 90 yanılmam."


En son yaşadığı ilişkide ihaneti tattığını ve canının çok acıdığını belirten Aydan şener şunları söyledi:

"6 senelik bir beraberliğim vardı, onda böyle bir şey yaşadım. Ve hemen bitti. Biteli 2.5 sene oldu. En başta inkarlar oluyor tabii ki. Ama ondan sonra bazı somut şeylerle karşılarına çıkınca kabulleniyorlar. Yok, bana yapılan bu en son ihaneti bir arkadaşım söyledi. Onun kulağına gelmiş, o söyledi.

Size bir şey söyleyeyim mi ? Erkekler neden aldatır biliyor musunuz; erkekler enayiliklerinden dolayı aldatır. Aldatıp da benimle olan bir ilişki kurma gibi bir şey değil, gelip geçici şeyler. Ama benim için o bile yeterlidir.

Günlük bir ilişki yaşasada bir adam değil mi ki aklı başka birine kaymış benim için bitmiştir. Gözü kaysa yine bitmelidir. O kişiden sonra hayatıma kimse girmedi. Yalnızım yani. Şu an için çok rahatım. İyi geldi bana yalnızlık. Özgürüm, istediğim yere gidiyorum, geziyorum, arkadaşlarımla çıkıyorum.

O özgürlük benim çok hoşuma gitti. Hayatıma birini dahil etmek, o kıskançlıkları yeniden çekmek istemiyorum. Yanıma yaklaşanları uzaklaştırıyorum.

Herkesi dostluk bazında tutuyorum. Kim olur bilemem ama benim başımı her yönden döndürmesi lazım. Fizik olarak beğenmem lazım. Bana çok güven vermesi lazım. Yanıma yakışması lazım."


magazinduayeni.com