Aykut Kocaman: "Taraftarın rüzgarıyla uçacağız"

"Taraftarımızı arkamıza almak için sahada her zamankinden daha fazla mücadele etmeliyiz. Fenerbahçe taraftarıyla bütünleşirse, önünde kimse duramaz. Ne olursa olsun onların rüzgarı bizi uçurur"

Aykut Kocaman: "Taraftarın rüzgarıyla uçacağız"
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı, "Bu hakemlerle iki kulvarda da şampiyonluk zor görünüyor" çıkışıyla gündeme oturan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği maçı öncesinde futbolcularıyla yaptığı toplantıya da aynı sözlerle damga vurdu. Kocaman, "Bu rüzgârı tersine çevirmek için elimizde fırsat var. Taraftarımızı arkamıza almak için sahada her zamankinden daha fazla mücadele etmeliyiz. Fenerbahçe taraftarıyla bütünleşirse, önünde kimse duramaz. Bunun bilinciyle sahaya çıkın" dedi.

SADECE BÜYÜK MAÇLARI KAZANMAK YETMEZ

Rakip Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de son 6 haftada yakaladığı çıkışın (3 galibiyet-3 beraberlik) altını çizen Kocaman, "Başakşehir ve Beşiktaş deplasmanları şampiyonluk yolunda en zorlu virajlar olarak gözüküyor. Ancak şunu unutmayın, şampiyonluk sadece büyük maçlarla değil, diğer takımlara karşı alacağımız galibiyetlerle gelir. Gençlerbirliği maçına aynı konsantrasyonla çıkarsak sıkıntı yaşamayız" ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri