BAŞBAKAN DA TELEFONLA ARADI

Emine Erdoğan Dilipak'a destek ziyareti...

BAŞBAKAN DA TELEFONLA ARADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Dilipak ailesini ziyaret etti. Anadolu’da Vakit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’ın oğlunun evinde gerçekleşen ziyarette, Dilipak’ın yanı sıra eşi Asiye Dilipak, kızları Fatıma Zehra Dilipak ve Ahsen Büşra Dilipak da bulundu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Asiye Dilipak, Emine Erdoğan ile eski dost olduklarını, çok sık görüşmeseler de zor zamanlarda birbirlerinin yanında olacak bir gönül birlikteliklerinin bulunduğunu ifade etti.

Başbakan telefonla aradı

Başbakan Erdoğan’n evi icra yoluyla satılan gazeteci Abdurrahman Dilipak’ı önceki gün telefonla aradığı ve geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi. Vakit gazetesinin haberine göre Dilipak’ı arayan Erdoğan mahkeme kararıyla evinin haczedilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Habere göre Erdoğan konuyla ilgili olarak Adalet Bakanlığı’na talimat verdiğini ve gereken hassasiyetin gösterileceğini söyledi.

Abdurrahman Dilipak, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı merhum Oramiral Güven Erkaya hakkında yazdığı yazısı nedeniyle 167 bin TL tazminat cezasına çarptırıldığı için Kadıköy Acıbadem’deki evi icra yoluyla satılmıştı.