Begüm Kütük: "İçimdeki seksi sarışını keşfettim"

‘El Değmemiş Aşk’ filmiyle karşımıza çıkan Begüm Kütük Yaşaroğlu, bir marka için Brigitte Bardot’yu canlandırdı. Oyuncu, “Şimdi herkes ‘Merhaba BB, yerli BB’ diye seslenmeye başladı. İçimdeki seksi sarışını onunla keşfettim” diyor.

Begüm Kütük: "İçimdeki seksi sarışını keşfettim"
Milliyet'ten Senem Aydın'ın röportajı...

- ‘El Değmemiş Aşk’ nasıl bir tecrübe oldu?


Son yıllarda yaşadığım en güzel set tecrübesi oldu. Sahnelerimin son gününde pasta kestiler, çiçek almışlar. Gözüm doldu, çok duygulandım. Herkesin ailesiyle gidebileceği, her yaştan insanın keyif alabileceği bir film oldu. Romantik bir aşkı anlatıyor, hayatın gerçekleri ve aile ilişkileri de var.

- Çekimleri ne kadar sürdü?

1 - 1.5 ay kadar sürdü. Bu yaz pek dinlenmeye vaktim olmadı ama ben çalışmayı seven bir insanım. Sabah 05.00’te setten dönüyor olsam bile keyfim yerinde oluyor. İşkolik biriyim.

- Kapris, ego sizde yok o halde...

Hiç yok! İzmir’e gittiğimde daha önce tanıdığım insanlar, “Sen şimdi meşhur oldun ya, merhaba demezsin diye düşündük” dedi. Sokakta insanlarla kurduğum bağ hoşuma gidiyor. Bu koşulsuz sevgi, mutluluk verici.

- ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ bittikten sonra neler yaptınız?

Dizi 50 hafta sürdü. Sonrasında bir kozmetik firmasıyla iş birliğim oldu. Grace Kelly, Marilyn Monroe ve Brigitte Bardot gibi üç ikonik sarışını düşünerek hazırlanan bir boyanın marka yüzü oldum ve hepsini canlandırdım.

- Bu üç isimden hangisi sizin stil ikonunuz?

Doğduğumdan beri ailem yüz hatlarımı Grace Kelly’e benzetirdi. Aktris olarak tarzını, tavrını ve stil ikonu oluşunu çok beğenirdim. “Grace Kelly’i canlandıracaksın” dediklerinde çok heyecanlandım. Ardından Brigitte Bardot’ya geçtik. Bir anda seksi ve özgüvenli Bardot olmak heyecan vericiydi. Şimdi herkes “Merhaba BB, yerli BB” diye seslenmeye başladı. Benim için çok güzel bir tecrübe oldu. İçimdeki seksi sarışını onunla keşfettim. Marilyn Monroe’yu da canlandırdım ama çok zordu. Sesini, fiziğini, her halini çok beğenirim. Bu kampanyayla içimdeki farklı kadınları keşfettim.  

‘Karın kası yaptım’

- Bu arada zayıflamışsınız. Kaç kilo verdiniz?

Sekiz kilo verdim. ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de hormon tedavisi görmüş, çok kez denemesine rağmen çocuğu olmayan bir kadını oynuyordum. Orada daha büyük ve olgun gözükmek adına kilo almıştım. dizi bittikten sonra kilo vermeye başladım. Baktım ki güzel gidiyor, beslenme düzenimi sporla destekledim. Haftada iki gün pilates ve kuvvet antrenmanı yapıyorum. Karın kaslarım çıkmaya başladı.

‘Çocuk şu an zor görünüyor’

- Erdil Yaşaroğlu’yla nasıl bir çiftsiniz?

Bizimki uzun yıllara dayanan, saygı ve sevgiyle devam eden bir ilişki. Yaptığımız işler mesleki anlamda birbirine yakın. O da çok yoğun çalışan ve üreten bir insan. Birbirimizin hayatına sabır gösteriyoruz.

- Hakkınızda sürekli “Boşanıyorlar” haberleri çıkıyor. Ne söylemek istersiniz?

Bu haberler çıktığında şaşırdık ve güldük. Aslında birçok davete, mekana beraber gidiyoruz. Ama haberler bitmiyor, bitmeyince de bir süre sonra mücadele etmeyi kesiyorsun.

- Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

Çocuk olduğunda ona kaliteli zaman ayırmak istiyorum. Yaptığım meslekten dolayı şu an zor görünüyor. Daha rahat bir dönemimde olsun istiyorum. Biraz evhamlı bir anne olurum herhalde.  
Konular Röportaj