Beşiktaş'ın UEFA'da rakibi belli oldu

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu. Temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Osmanlıspor'u eleyen Olympiakos oldu. Beşiktaş 9 Mart tarihinde ilk maçı deplasmanda oynayacak. Bu maçın rövanşı ise 16 Mart tarihinde Vodafone Arena'da oynanacak.

Beşiktaş'ın UEFA'da rakibi belli oldu
Hürriyet'te yer alan habere göre temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda rakibi Olympiakos oldu. UEFA Avrupa Ligi son 16'da ilk maçlar 9 Mart tarihinden rövanş maçları da 16 Mart tarihlerinde oynanacak.

İŞTE EŞLEŞMELER

Celta Vigo -  Krasnodar
APOEL - Anderlecht
Schalke 04 - B. Monchengladbach
Lyon - Roma
Rostov - Manchester United
Olympiakos - Beşiktaş
Gent - Genk
Kopenhag - Ajax


Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart'ta, rövanşları ise 16 Mart'ta yapılacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

Siyah-beyazlıların yanı sıra Belçika'dan Anderlecht, Genk ve Gent, Almanya'dan Borussia Mönchengladbach ile Schalke 04, Rusya'dan Krasnodar ile Rostov, İngiltere'den Manchester United, Fransa'dan Lyon, İtalya'dan Roma, İspanya'dan Celta Vigo, Yunanistan'dan Olympiakos, Hollanda'dan Ajax, Kıbrıs Rum Kesimi'nden APOEL ve Danimarka'dan Kopenhag son 16 turunda mücadele edecek.

Beşiktaş'ın UEFA'da rakibi belli oldu

Olympiakos'tan olay paylaşım!

Olympiakos'un resmi sosyal medya hesabı çok tepki çeken bir gönderim yaptı.

Sporx'te yer alan habere göre; Olympiakos'un Twitter hesabından yapılan paylaşım, dün oynanan 3-0 kazandıkları Osmanlıspor maçı sonrası Yunanca geçildi. Ardından İngilizce geçilen tweette, "Tüm Yunanlar için büyük zafer! Yunanistan, nasıl kazanılacağını bilir." denildi.

Tweete, Yunanistan bayrağı ve Olympiakos logosu da eklendi.

Olympiakos, Osmanlıspor'un ardından UEFA Avrupa Ligi'nde bir diğer temsilcimiz Beşiktaş'a son 16 turunda rakip oldu.

Beşiktaş'ın UEFA'da rakibi belli oldu - Resim : 2
Konular Spor Haberleri