Caner Erkin, Cenk'le kapıştı!

Milli Takım’daki agresif tavırlarıyla eleştirilen Caner Erkin, dün de Cenk’le kapıştı!

Caner Erkin, Cenk'le kapıştı!
Şampiy10'dan Erdal Cömert'in haberine göre Milli sol bek idmanda önce Cenk Tosun’a sert girdi sonra da takım arkadaşının üstüne yürüdü.

Beşiktaş'ın ‘Fişek’ lakaplı sol beki Caner Erkin, A Milli Takım’ın Ukrayna ve İzlanda ile oynadığı karşılaşmalardaki agresif davranışları nedeniyle tepki toplamıştı.

Özellikle hakemlere çok itiraz etmesi nedeniyle hem sosyal medyada hem de yorumcular tarafından eleştirilen 28 yaşındaki oyuncuya Beşiktaşlı yöneticiler sahip çıkarken Caner dün akşamki antrenmanda kendisini savunan yöneticileri tabiri caizse utandırdı.

Siyah-beyazlı idareciler, “Caner, hakemlerle çok diyaloğa giriyor gibi gözükebilir. Bunu takımın hakkını savunmak için yapıyor. Söyleyecek bir sözü varsa kesinlikle sakınmıyor. Ancak sınırı aşmıyor, nerede duracağını da biliyor” derken idmandaki kavga moral bozdu.

GÖKHAN TUTTU

Milli aranın ardından hafta sonu ligde oynanacak Kayseri maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın akşam idmanındaki çift kale maçta Caner Erkin, Cenk Tosun’a sert bir müdahalede bulundu.

Bunun üzerine Cenk tepki gösterince Caner birden genç golcünün üzerine yürüdü. Gökhan Gönül hemen Caner’i uzaklaştırırken Cenk de diğer arkadaşları tarafından tutuldu ve kavga daha fazla büyümeden yatıştırıldı.

‘Cenk, benim kardeşim’

İdmanda yaşanan kavganın ardından Cenk Tosun ve Caner Erkin kısa sürede barıştı. Caner, Twitter hesabından “Büyütülecek bir şey yok. Cenk, benim kardeşimdir. Antrenmanda olur böyle şeyler” açıklamasını yaparken Cenk ise yine Twitter’da Caner’le fotoğrafını paylaştı.

Siyah-beyazlı yöneticiler, Caner Erkin’in bu hareketlerini kazanma hırsına bağladı.

Caner Erkin, Cenk'le kapıştı!
Konular Spor Haberleri