De Gea skandalı!

İspanya Milli Takımı kalecisi David De Gea'nın Manchester United'dan Real Madrid'e transferi, evrakların 20 saniye geç bildirim yapılması nedeniyle gerçekleşmedi.

De Gea skandalı!
Sabah'ta yer alan habere göre La Liga yönetimi, Manchester United'dan gerekli belgelerin sınırlar içerisinde gelmediği gerekçesiyle David De Gea'nın transferini onaylamadı. 

Real Madrid ve Manchester United'ın son gün giriştiği yoğun pazarlıklar neticesinde transferi bitirme çabası gerekli işlemlerin sisteme 20 saniye geç düşmesi nedeniyle yattı. Real Madrid cephesi UEFA'ya başvururken, yaptıkları açıklamayla bir yandan da United'ı suçladı.<

Madrid cephesi, "Tüm işlemleri anında onaylamamıza karşın İngiltere'den 00.01'de onay aldık, biz sisteme girdiğimizde transfer dönemi kapanmıştı" dedi. İspanyol ve İngiliz gazeteleri olayı skandal olarak nitelerken, düşük de olsa UEFA'nın transfere onay verme ihtimali bulunuyor.

Yolları ayırdığı Iker Casillas'ın boşluğunu David De Gea ile doldurma hayalleri kuran Real Madrid, transferin 20 saniye gecikmesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşıyor. De Gea, İspanya'nın da as kalecisi olmayı başarmıştı.
Konular Spor Haberleri