Denizlispor şampiyonluğa kenetlendi

Denizlisporlu oyuncular şampiyonluk için el ele verdi, Ziya Alkurt, “Süper Lig yolunda umutluyuz, iddialıyız. Hasret bitecek” dedi.

Denizlispor şampiyonluğa kenetlendi
Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre Denizlispor, ligdeki başarılı grafiğini devam ettirerek ikinciliği korumaya devam ederken, futbolcular ise şampiyonluğa kenetlendiklerini belirttiler. Takımın başarılı ayaklarından Ziya Alkurt, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.

Takım olarak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren çıkışta olduklarını vurgulayan Alkurt, "Artık tüm maçlar zor. 16 tane final maçımız var, hepsine aynı konsantrasyon aynı çalışmayla devam edeceğiz. Bu davaya inandık. Yenilmiyor ve yeniyoruz. İnşallah da böyle devam eder. İpi göğüsleyeceğimize arkadaşlarım ve ben inanıyoruz" dedi.

ALPEREN BABACAN BAŞARIYA İNANIYOR

Denizlispor'un başarılı savunma oyuncularından Alperen Babacan, ligdeki başarılı çıkışlarına devam etmek istediklerini ve öncelikli hedeflerinin gol yememek olduğunu ifade etti. Takım olarak sadece defans oyuncularının değil ekip olarak savunma yaptıklarını vurgulayan Babacan, "İyi bir takımız. 12. güç taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. İnşallah Adana Demir maçını kazanıp seriyi sürdürürüz" dedi.

ÇETİN'DEN BİRLİK ÇAĞRISI

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Süper Lig yolunda tüm kentin el ele vermesi gerektiğini söyledi. İkinci yarıya Gazişehir zaferiyle başlamalarının büyük önem taşıdığını belirten başkan Çetin, "İlk devredeki çizgimizi sürdürme adına kritik bir virajdı. Şimdi önümüzü daha iyi göreceğiz. 9 yıllık Süper Lig özlemine son vereceğiz. Buna kent olarak, takım olarak inanıyoruz" dedi. Öte yandan Denizlispor'a maddi destek sağlayan Alman tekstil firması Lomotex Gmbh sahibi Bernhild Möller, kente gelerek takımının antrenmanını izledi. Möller, şampiyonluk yolunda Denizlispor'a başarılar diledi.

MEHMET AKYÜZ'DEN ŞAMPİYONLUK İDDİASI

Denizlispor'un yıldızı Mehmet Akyüz, mutlu sona ulaşan taraf olacaklarını söyledi. Mehmet, takımda yardımlaşmanın üst seviyede olduğunu belirterek, "Bu performansımızı sürdürmek istiyoruz. Şampiyonluk yarışında takım olarak kenetlendik ve çok çalışıyoruz" dedi. 33 yaşındaki forvet oyuncusu, bu sezon çıktığı 18 maçta 6 gol, 3 asistle oynadı.

TARAFTARLAR AKIN AKIN

Denizlisporlu taraftarlar, yarın oynanacak Adana Demirspor maçının biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.
Başkan yardımcısı Yasin Özpek, taraftarın stadı tıklım tıklım doldurmasını istedi. "Bir olalım, birlik olalım" diyen Özpek, "Bu yolda herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

BOMBACILAR

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'de 18 maçta rakip filelere 30 gol atarken, bu gollerden 23'ünde 4 futbolcunun imzası var. Gazişehir maçında attığı golle dikkat çeken 28 yaşındaki Ziya Alkurt, 15 maçın 14'ünde oynadı ve 1291 dakika görev yaptı. Ziya, attığı 6 golle zaferlerde pay sahibi oldu. 33 yaşındaki Mehmet Akyüz, 18 maçın 17'sinde banko oynadı, 1437 dakika sahada kaldı. Mehmet de, 6 kritik gole imza attı.

ONLAR ATTI, HOROZ KAYBETMEDİ

29 yaşındaki Burak Çalık, 17 maçın 14'ünde sahaya ilk 11'de çıktı, 1149 dakika oynadı, 6 gol kaydetti. 24 yaşındaki Recep Niyaz da başarıda pay sahibi olan isimlerin başında geliyor. 18 maçta banko oynayan, 1546 dakika forma şansı bulan Recep, 5 golle katkı yaptı. Denizlispor, ligde 4 yıldızı Recep, Burak Çalık, Mehmet Akyüz ve Ziya'nın gol attığı hiç bir karşılaşmayı kaybetmedi.
Konular Spor Haberleri