Emre Kaya'dan yeni klip: 'Aşk Diye Soludum'

Ünlü popçu Emre Kaya’nın müzik listelerini alt üst eden “Aşk Diye Soludum” adlı son single çalışmasının klibi yayına girdi.

Emre Kaya'dan 10. klip

Klip, ünlü yönetmen Gürcan Keltek tarafından 20 kişilik ekiple yoğun bir emekle hazırlandı. Aşkın ve hüznün mevsimi; sonbaharda dallarından sıyrılıp yerlere savrulmuş sarı sarı yapraklar, bembeyaz karlar, soğuk kış günlerinde izlemesi bile insanın içini ısıtan şömine ve otantik eşyalarla dolu romantik çiftlik evindeki klip çekimi yaklaşık iki gün sürdü. Tüm video müzik kanallarında ve dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

SAPANCA’DA ÇEKİLDİ

Dillerden düşmeyen eserleri ve güçlü yorumculuğunun yanı sıra sempatik kişiliği ve hatta giyim tarzıyla son dönemlerin en çok konuşulan ismi Emre Kaya, klip çekimi için kış mevsiminin bir başka güzel yaşandığı Sapanca’da bir çiftlik evini seçti. Spor giysi ve “Kirli sakal” dedikleri traş tarzı ile kamera karşısına geçen Emre Kaya, sevgilisi tarafından terk edilen hüzünlü bir erkeği canlandırdı ve ardına bakmadan giden sevgilisine sitemlerini güçlü yorumuyla dile getirdi.

BİR HAFTA ÇİFTLİKTE KALDI

“Dur, çözülemeyecek olan neydi? Dur, hani hiç bitmezdi, bitmezdi, bitmemeliydi” diye başlayan ve ardından “Tabi doydun, istediğini aldın, bana doydun” nakaratlarıyla kalplere dokunan şarkısıyla bırakılıp gidenlerin duygularına tercüman olan Emre Kaya, şömine başında atletik omuzlarını gözler önüne seren sahnesiyle de dikkati çekiyor. Söz ve bestesi kendisine ait eserinin müzik marketlerdeki yerini almasından sonra heyecanla beklenen klibinin çekimleri öncesinde bir hafta burada kalarak hazırlık yaptı.

10. KLİP ÇALIŞMASI

Selim Çaldıran aranjörlüğünde, DMC etiketiyle çıkan ve müzik marketlerde yerini aldığı günden beri binlerce tebrik aldığı ‘Aşk Diye Soludum’u bırakıp gidenlere ithaf ettiğini hatırlatan Emre Kaya, “Klibimin de en az şarkım kadar kalplere dokunacağını düşünüyorum. Başta yönetmenime ve tüm çekim ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu. Her eseri dillerde, her klibi gönüllerde yer eden yakışıklı ve sempatik sanatçı, 

"Aşk Diye Soludum"
un 10. klip çalışması olduğunu, sevenlerinin karşısına sıra dışı projelerle çıkmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Konular Müzik