Fenerbahçe'den Nuri bombası!..

Dortmund'da sakatlığından dolayı uzun süredir oynayamayan Nuri'ye Fener kanca attı. Yönetim orta sahadaki eksikliği Nuri Şahin ile giderme kararı aldı. Yıldız oyuncuyu Klopp da istiyor.

Fener'den Nuri bombası!..
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe Yönetimi devre arasında sürpriz bir ismi transfer etmek istiyor... Sarı-Lacivertli yönetim uzun süredir sakatlığı nedeniyle Borussia Dortmund'ta forma giyemeyen genç yıldızı transfer listesine aldı.

Fenerbahçe yönetiminin önümüzdeki günlerde Nuri Şahin ile temasa geçeceği ve sakatlığı konusunda bilgi alacağı öğrenildi. Nuri'nin hızla iyileştiği bilgisini alan Sarı-Lacivertli yöneticilerin genç oyuncunun kronik bir sakatlığının olup olmadığını sorguladığı belirlendi.

Almanya'dan olumlu bilgiler alan Sarı-Lacivertli yöneticilerin bu nedenle Nuri Şahin'i transfer listesine aldığı öğrenildi. Sezon başından beri forma giyemeyen Nuri'yi isteyen kulüp sadece Fenerbahçe değil... Nuri'nin eski hocası Jurgen Klopp'un da yıldız futbolcuyu Liverpool'a çağırdığı iddia edildi. Kısa bir Liverpool macerası yaşayan Nuri'ye Klopp'un "Seni yanımda görmek istiyorum" dediği iddia edildi.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ ALMANYA'YA GİDİYOR

Klopp, Nuri için "Brendan Rodgers onu yanlış yerde oynattı. Siz 6 veya 8 numara iseniz 9 numara veya 10 numara gibi oynayamazsınız. Rodgers bunu neden yaptı bilmiyorum" sözlerine de yer verildi. F.Bahçe Yönetimi önümüzdeki hafta Almanya'ya çıkarma yaparak hem Nuri hem de kulübü Dortmund ile görüşecek. Real Madrid'e transfer olduğu zaman Nuri'yi yakından takip ettiğini söyleyen Portekizli teknik direktör Pereira'nın da Nuri transferine sıcak baktığı belirlendi.

NURİ ŞAHİN KİMDİR?
YAŞI: 27
MEVKİ: ORTA SAHA
ÜLKESİ: TÜRKİYE
OYNADIĞI TAKIMLAR Dortmund (3 sezon) Liverpool (1 sezon) R.Madrid (1 sezon)

Futbol hayatına Dortmund'da başlayan Nuri Şahin toplam 8 sezon bu takımda oynadı. Nuri Şahin ayrıca 1 sezon Liverpool, 1 sezon Real'de forma giydi.
Konular Spor Haberleri