Gacamer çifti İzmir'e yerleşti..

Türkiye'nin Survivor yarışmasıyla tanıdığı model- oyuncu Larissa Gacemer ile manken Burak Gacemer, geçtiğimiz 3 Şubat'ta İzmir'e yerleşti.

Gacamer çifti İzmir'e yerleşti..
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın röportajı..

HERŞEY PARA DEĞİL
 
- İşin başı İstanbul iken neden İzmir?
B.G: Bildiğiniz gibi ben İzmirliyim. Eşim Larissa ile zaten İzmir'de evlenmiştik. İstanbul tamam işin başı olabilir hem de bizim sektörümüz için ama İzmir aşkı var tabi ki.
L.G: Ben Brezilyalı olduğum için bu iklim beni çok rahatlatıyor. Sıcak hava, sıcak insanlar, deniz, palmiyeler daha ne diyeyim ki. Bir de her şey para değil. Burak'la ben hayata biraz da böyle bakıyoruz. Huzur ve güzel yaşamak önceliğimiz. Çok lüks arabalarımız, evlerimiz olsun para içinde yüzelim diye bir sıkıntımız yok. Güzel ve kimseye muhtaç olmadan yaşayalım yeter.
 
- Ne zaman taşındınız İzmir'e?
B.G: 3 Şubatta evimizi taşıdık artık memleketimizdeyiz. Tam da benim doğum günümde İzmir'deki evimize yerleştik. Bana çok güzel bir hediye oldu.
 
- İş hayatınızı olumsuz etkilemeyecek mi?
L.G: Ben öyle düşünmüyorum. İstanbul'un trafiği ve yoğunluğu düşünülürse bir yerden bir yere gitmek çok zaman alıyor. Buradan Adnan Menderes Hava Limanı'na 20 dakikada gidiliyor. Oradan İstanbul'a 50 dakika.
B.G: Ayrıca iş konusunda da planlarımız var.
 
- Survivor neler kattı hayatınıza?
B.G: Survivor maske düşürüyor. İnsanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Biz burada çok iyi tanındık daha doğrusu doğru tanındık.
L.G: Gerçekten çok zor bir yarışma ne izliyorsanız doğru. Benim dil dezavantajım vardı. Çok iyi Türkçe konuşamıyordum ama Türk halkına kendimi doğru ifade ettiğimi söyleyebilirim.
 
- Yeni iş planları var dediniz neler bunlar?
B.G: Ben KSK'de yıllarca basketbol oynadım. Milli sporcuyum spor benim vazgeçilmezim. Kardeşimle birlikte bir basketbol okulu açacağız inşallah, çalışmalara başladık. Modellik ve oyunculuk yine devam ama asıl işimiz bu olacak.
L.G: Ben de börekçi açmayı düşünüyorum.
 
- Nasıl yani?
Evet gerçekten. Brezilya'ya ait bir böreği buranın lezzetleri ile yapıyorum, herkes çok beğeniyor. Bir süre sonra börekçi açacağım. Modellik ve oyunculuk devam edecek tabi ki bu arada.
 
KIZ OLURSA LARA
 
- Çocuk düşünüyor musunuz?
B.G: Düşünmez miyiz. İzmir'e gelme sebeplerimizden birisi de bu. Çocuğumuz İzmir'de büyüsün istiyoruz.
L.G: Anne olmayı, bebeğimi kucaklamayı çok istiyorum. Aile benim için çok önemli.
 
- İsim ne düşünüyorsunuz?
B.G: Erkek Olursa Leonardo.
L.G: Kız olursa Lara
 
- İzmirlilere bir söyleyeceğiniz var mı?
Sizleri çok seviyoruz. Çünkü biz de İzmirliyiz.
Konular Röportaj