Gamze Topuz'un eski eşi kıskançlık krizine girdi!

Eski eşi Gamze Topuz’un sevgilisi Tümer Metin ile eğlendiği mekana gelen Ümit Kantarcılar, uzun süre içerde kalarak eski eşini göz hapsine aldı.

Gamze Topuz'un eski eşi kıskançlık krizine girdi!
Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre son günlerde magazin basınının kıskançlık krizi ile meşkul eden Asena Atalay’ın ardından oyuncu Ümit Kantarcılar da kıskançlık atakları yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde boşandığı eşi Gamze Topuz’un yeni bir aşka yelken açmasını hazmedemeyen oyuncu, eski eşinin eğlendiği mekana gelerek pişti oldu. Tümer Metin ile kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Gamze Topuz, eğlenmek için sık sık geldiği mekana geldi. Topuz’un ardından mekana gelen Kantarcılar ise adeta kıskançlık atağı yaşadı.

Mekanı terk etti

Uzun süre mekanda kalarak eski eşini göz hapsine aldığı söylenen Kantarcılar, eşi mekandan çıkana kadar da içeride kaldı. Olaylı boşandığı eşinin ardından mutluluğu Tümer Metin’de yakalayan Topuz, eski eşinin göz hapsine dayanamayarak mekanı erken terk etti. Sevgilisi Tümer Metin’e buranın tadı kaçtı dediği söylenen Topuz, kısa sürede mekanı terk ederek eğlencesine başka bir makanda devam etti. Eliz Naz adında bir de kızları olan ikilinin arasındaki bu gerginliğin ne kadar devam edeceği ise merak konusu oldu.