Gençler kenara tecrübe sahaya

Ligde ilk 3 hafta gençlere şans veren Karşıyaka, Ankaragücü karşısındaki son dakika yenilgisinin ardından deneyimli oyuncuları oynatma kararı aldı.

Gençler kenara tecrübe sahaya
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yenilgisini ve kalesindeki ilk golü Ankaragücü'nden alan Karşıyaka, 25 Ekim Pazar günü İzmir'deki Kayseri Erciyesspor maçında farklı bir kadroyla sahaya yer alacak.

İlk 3 hafta 9'u altyapıdan yetişen genç oyuncuya Mustafa Aşan ve Can Erdem'i monte eden teknik direktör Soner Tolungüç, bu kez idman eksiklerini gidermeye başlayan tecrübeli isimleri de ilk 11'de şans verecek. İbrahim Kaş, Zeki Korkmaz, Mahmut Temür, Abdülhamit Yıldız, Behram Zülaloğlu ve Tayfun Pektürk'ü bugünkü Ziraat Türkiye Kupası'nda Afjet Afyonspor önünde sahaya sürmeyi planlayan Tolungüç, buradaki performansa göre bir çoğuna pazar günü İzmir'deki maçta da görev vereceği öğrenildi.

Takıma erken katılan Mustafa Aşan'a her maçta görev veren Tolungüç, Can Erdem'i de ilk 3 maçta sahaya sürmüştü. Tolungüç, "Artık rotasyon yapmalıyız. Tecrübeli oyuncular genç oyuncularımızı tamamlayacak ve farklı bir takım haline geleceğiz" dedi.

Karşıyaka'nın tecrübeli oyuncularıyla çıkacağı Kayseri Erciyes maçının provasını, bugün Afyon'da saat 18.30'da Afjet Afyonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası ikinci kademe maçında yapacak. Kaf-Kaf, bugünkü maçta başarılı bir sonuç alarak, hem kupada yola devam etmeyi, hem de lig için umut tazelemeyi hedefliyor.
Konular Spor Haberleri