Gökhan Gönül'ün Beşiktaş aşkı!

Gökhan Gönül, bacağındaki kartal dövmesinin hatırlatılması ve hangi takımın taraftarı olduğunun sorulması üzerine “Bu dövme 15 yıllık. Şu an Beşiktaş’tayım ve Beşiktaş’ı tutuyorum” cevabını verdi.

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş aşkı!
"Ekmeğini yediğim takımı tutuyorum!"

Sabah'ta yer alan habere göre
Beşiktaş, 4 yıllığına renklerine bağladığı Gökhan Gönül'e Vodafone Arena'da imza töreni düzenledi. Deneyimli futbolcu, törende yaptığı konuşmada, "Taraftarımız yanlış orta yaptığımı, hatalı pas verdiğimi görebilir ama mücadeleden vazgeçtiğim tek bir gün bile görmeyecekler" dedi. Yıllarca F.Bahçe'de onuruyla ve şerefiyle forma giydiğini belirten Gönül, "Bende emeği çok olan futbolcu kardeşlerime, bütün yönetim kurulu üyelerine Samandıra'daki emekçi kardeşlerime ve F.Bahçe taraftarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AZİZ YILDIRIM'A DA TEŞEKKÜR ETTİ

Tecrübeli futbolcu, daha sonra sözlerini düzelterek, "Yönetim kurulunu saydım, bunun içinde Aziz Yıldırım da var" ifadesini kullandı. Bir basın mensubunun, "Bacağındaki kartal dövmesi yüzünden Beşiktaşlı olduğun söyleniyor" sözleri üzerine devreye giren başkan Orman, "Gökhan Beşiktaş'ın futbolcusudur. Gördüğünüz gibi siyah-beyaz giymiş" dedi. Dövmesini 15 sene önce yaptırdığını söyleyen Gökhan ise "Bir futbolcu ekmeğini yediği yere hizmet etmek dışında başka bir şey düşünmez. Ben şu anda Beşiktaş'tayım ve Beşiktaş'ı tutuyorum" cevabını verdi.

6 MİLYON 850 BİN EURO ALACAK

Siyah-beyazlı kulüple 4 yıllık mukavele yapan Gökhan Gönül ilk iki sezon 1 milyon 750'şer bin Euro, 3. sezon 1 milyon 700 bin Euro, 4. sezon 1 milyon 650 bin Euro, toplamda ise 6 milyon 850 bin Euro garanti ücret alacak. Ayrıca oyuncuya görev aldığı maçlarda kazanılan puan başına 4 bin Euro ödenecek.

TOLGA KANATLARININ ALTINA ALDI

Tören sonrası forma imzalayan Gökhan, daha sonra Ümraniye tesislerine geçerek, Beşiktaş'ta ilk antrenmanını yaptı. Tolga, antrenman sahasına Gökhan'la omuz omuza çıktı.

ARENA'YA İMZASINI ATTI

Gökhan Gönül, sadece mukaveleye değil, Vodafone Arena'nın çimlerine de imzasını attı. Gönül, Arena'da imza atan ilk futbolcu olarak tarihe de geçti.

77'YE DEVAM

Fenerbahçe'deyken 77 numaralı formayı giyen Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta da aynı numarayı aldı.

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş aşkı!
Konular Spor Haberleri